3 Август, 2021 09:33 2 781 5

Простреляха футболист в главата, опитал да предотврати скандал между две компании

  • аякс-
  • йерге хофдраад-
  • стрелба-
  • прострелян-
  • футбол

Първоначално от полицията в Амстердам обявиха, че Хофдраад е починал, но впоследствие разпространиха ново официално съобщение, с което се извиниха на семейството и близките на футболиста за грешната информация

Простреляха футболист в главата, опитал да предотврати скандал между две компании - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на нидерландския гранд Аякс Йерге Хофдраад е бил прострелян в главата по време на концерт в неделя. Състоянието му в момента е критично, обявиха от полицията.

Според информациите до този момент, футболистът се опитал да предотврати скандал между две компании, присъстващи на партито.

Първоначално от полицията в Амстердам обявиха, че Хофдраад е починал, но впоследствие разпространиха ново официално съобщение, с което се извиниха на семейството и близките на футболиста за грешната информация.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВикиЛексъс

    7 2 Отговор
    Какво стана тя - в топ центърът на Еврозоната Амстердам втора стрелба за месец! През юни убиха журналист в центъра на Амстердам юни. Миналата ковид 2020г. застреха журналист в Атина пред къщата му в луксозно предградие! Иначе при нас пищим - аууу това само в България може да стане в Евро съюза! Пък то се трепят като кучета по улиците на Амстердам!

    Коментиран от #2

  • 2 Загрижен

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "ВикиЛексъс":

    Доста повърхностен коментар, колега! Едно е при скандал на напушени холандски хипстъри да се стрелят, друго е мутрите да се убиват в територията показно и за всяване на страх, и превземане на нарко пазара!

    Коментиран от #3

  • 3 след като си толкова загрижен

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Загрижен":

    вземи се образовай малко дали в напушен човек има агресия !!! и най-вече какво е наркотик и какво е марихуана че ми писна от разни невежи комунисти да ми обясняват как тревата била опасна дрога или нещо подобно…

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Клубфербанд

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "след като си толкова загрижен":

    ти ли си? Мухаха, а беж на работа, бе! К'во кесиш по форумите!!!
  • 5 Oki

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "след като си толкова загрижен":

    Остави ги , за тях всичко освен ракията е наркотик .