Last news in Fakti

3 Август, 2021 11:28 3 982 0

Добра новина зарадва Левски

  • левски-
  • футбол-
  • радослав цонев-
  • борислав цонев

Халфът на Левски е с наранено сухожилие, а не с мускулна травма, каквито бяха предварителните прогнози

Добра новина зарадва Левски - 1

Сагата около контузиите на братя Цоневи придоби нов обрат. Оказа се, че травмата на Борислав, който напусна принудително терена още в началото на втората част на двубоя с Ботев Враца, е по-лека от очакванията.

Халфът на Левски е с наранено сухожилие, а не с мускулна травма, каквито бяха предварителните прогнози. Това означава, че той ще се завърне по-бързо на терена от брат си Ради. На този етап на „Герена“ ще трябва да кроят състав без него за домакинството на Арда, което е в неделя. Нещата обаче може и да се променят до срещата с тима от Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА