Last news in Fakti

4 Август, 2021 15:45 2 186 2

Антон Недялков: Показахме, че Лудогорец не е за подценяване

  • недялков-
  • лудогорец-
  • подценяване-
  • олимпиакос-
  • квалификации-
  • шампионска лига

"Засега е 0:0, ако още важеше правилото за гол на чужд терен, щеше да е добре за нас", заяви капитанът на българския шампион

Антон Недялков: Показахме, че Лудогорец не е за подценяване - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков сподели след равенството 1:1 с Олимпиакос в Гърция, че "орлите" ще подходят по същия начин в реванша и са показали на гръцкия гранд, че тимът от Разград не е за подценяване.

"Има още един мач. Ще излезем концентрирани и се надявам да минем в следващия кръг. Да, засега е 0:0, ако още важеше правилото за гол на чужд терен, щеше да е добре за нас, но сега всичко започва отначало. Както играхме вчера, мисля, че ще подходим по същия начин. Надявам се всичко да се нареди. Предполагам, че са видели как стояхме, как играхме. Времето беше малко тежко. Представихме се максимално добре и им показахме, че Лудогорец не е за подценяване. Не трябва изобщо да се отпускаме. Такива отбори като Олимпиакос не дават шансове. Постоянно концентрирани и мобилизирани", заяви Недялков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТраЛаЛа

    3 6 Отговор
    абе къф капитан си ти бре, все изоставаше, пробиваха те секи път, смешник .
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    На лудогорец им трябват 2ма яки защитника-Без Значение на какъв пост!Убеден съм,че както намериха шахматист за треньор ще направят и това за да ги гледаме във фаза елиминации след групата!