Last news in Fakti

4 Август, 2021 17:15 2 540 2

Шефовете на Тотнъм са бесни на Хари Кейн

  • кейн-
  • тотнъм-
  • почивка-
  • подготовка-
  • закъснение

Ръководството на "шпорите" се чуди как да озапти нападателя

Шефовете на Тотнъм са бесни на Хари Кейн - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Тотнъм е изключително ядосано на голмайстора на тима Хари Кейн, който реши да пренебрегне заповедта на клуба и продължи ваканцията си на Бахамските острови. В резултат на това той ще се върне за предсезонната подготовка на отбора най-рано в края на тази седмица.

В Тотнъм също са обезпокоени от решението на Кейн да удължи почивката си, след като властите във Великобритания са заявили, че той и всички негови съотборници, пътували в чужбина, трябва да бъдат карантинирани след завръщането си на острова.

На всичкото отгоре, за Кейн непрекъснато идват оферти от Манчестър Сити, който вижда в негово лице новия лидер в своята атака.

Въпреки това, новият мениджър на Тотнъм Нуно Еспирито Санто заяви миналия месец, че Кейн няма да напусне клуба през това лято, въпреки че двамата все още не са водили разговор помежду си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така е

    5 0 Отговор
    ПРАВ СИ Е ЧОВЕКА,В МАН. СИТИ,ЩЕ ВЗЕМА ПО 400 000 ПАУНДА НА СЕДМИЦА.ШЕИХОВЕТЕ НЕ СИ ИГРАЯТ.А ЕВРЕИНА ЛЕВИ Е НАЯСНО,ТОВА Е САМО БИЗНЕС.

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "така е":

    Точно заради коментар като твоя спрях да гледам футбол. Прекалено надценени "звезди" а качество никакво.