Last news in Fakti

5 Август, 2021 11:58 1 402 0

Хари Кейн все още не се е прибрал в Англия

  • кейн-
  • почивка-
  • завръщане-
  • англия-
  • тренировки-
  • бойкот-
  • трансфер-
  • искане-
  • тотнъм

Това означава, че голмайсторът на Премиър лийг няма как да поднови тренировки до края на тази седмица

Хари Кейн все още не се е прибрал в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Тотнъм Хари Кейн все още не се е прибрал в родината си, след като самоволно е решил да удължи своята ваканция. Нападателят трябваше да се яви на клубната база още в понеделник, а във вторник "Дейли Мейл" излезе с информация, че той се е прибрал от Бахамите същия ден и трябва да се самоизолира за период от пет дни. Днес английските медии разкриват, че всъщност след ваканцията на Бахамите Кейн и семейството му са пристигнали във Флорида, където са и в момента.

Това означава, че голмайсторът на Премиър лийг няма как да поднови тренировки до края на тази седмица. Медиите предвиждат, че той ще се прибере именно в края на настоящата седмица, а след това отново трябва да карантинира за пет дни, т.е. в най-добрия случай Кейн ще може да поднови тренировки, ако има желание да го направи, едва към края на следващата седмица. На Острова твърдят, че при това стечение на обстоятелствата капитанът със сигурност ще пропусне първия мач от новия сезон в Премиър лийг, който е именно срещу Манчестър Сити.

Междувременно вчера Тотнъм изигра предсезонна контрола с Челси (2:2), след която новият мениджър на "шпорите" Нуно Еспирито Санто призна, че все още не е говорил с Кейн.

"Отговорът, който ще ви дам, е, че очаквам да говоря с Хари скоро. Още не съм имал възможността да го направя. Вярвам, че този въпрос трябва да бъде обсъждан вътре в клуба и да се избегнат всякакви публични спорове или дискусии. Трябва да разрешим тази ситуация, но първо това трябва да стане между нас“, заяви Санто.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА