Last news in Fakti

6 Август, 2021 13:47 1 964 3

В Гърция обърнаха специално внимание на Кирил Десподов

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • олимпиакос

24-годишният българин, който може да играе на всички позиции в атака, през лятото бе предлаган на Олимпиакос, ПАОК, АЕК и Панатинайкос

В Гърция обърнаха специално внимание на Кирил Десподов - 1

Медиите в Гърция отбелязаха силната игра на Кирил Десподов срещу Олимпиакос в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Българският национал вкара гол и бе близо до втори в самия край на двубоя, но пропусна от изгодна позиция. В южната ни съседка припомниха, че нападателят е бил предлаган на Олимпиакос, но е отхвърлен, а сега „изрисува“ гръцкия хегемон в първия мач.

„Олимпиакос се изгуби в мрака срещу Лудогорец и почти загуби домакинството си в Шампионската лига. „Червено-белите“ губеха до самия край благодарение на гол на Кирил Десподов. 24-годишният българин, който може да играе на всички позиции в атака, през лятото бе предлаган на Олимпиакос, ПАОК, АЕК и Панатинайкос. Никой от четирите големи гръцки клуба обаче не прояви интерес. И какво стана – Олимпиакос го отказа, а той сега ги „изрисува“. Тимът от Пирея вече си изпати“, пише olaprasi1908.gr.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    5 3 Отговор
    Ако в Турция му бяха обърнали специално внимание, щях да се притесня.:))

    Коментиран от #3

  • 2 Йоргос

    11 1 Отговор
    Ние феновете на ПАОК- Солун стискаме палци на Лудогорец, дано разгроми наглите ни врагове от Пирея и ги изхвърли от турнира!!! Смърт за хамсиите (риба хамсия)!! Така ги наричаме тук в Гърция.
  • 3 Анималс

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Да бе, космонавта е посредствен футболист и го разкрихме и разкарахме навреме. Брадли Мазику е класа и е чернокож. Мазику завинаги един от нас