Last news in Fakti

9 Август, 2021 18:05 1 816 1

Треньорът на Олимпиакос плаши Лудогорец с офанзивна игра

  • олимпиакос-
  • педро мартинс-
  • лудогорец-
  • шампионска лига

Ответният двубой е във вторник от 21:00 часа на "Хювефарма Арена" в Разград

Треньорът на Олимпиакос плаши Лудогорец с офанзивна игра - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинс обеща, че неговият отбор ще изглежда доста по-офанзивно в реванша срещу Лудогорец в сравнение с първата среща, която се игра в Пирея и завърши 1:1. Ответният двубой е във вторник от 21:00 часа на "Хювефарма Арена" в Разград, а победителят си осигурява участие на плейофите за груповата фаза на Шампионската лига и минимум място в групите на Лига Европа.

„В първия мач Олимпиакос не игра толкова офанзивно. Това трябва да се промени. Може би през второто полувреме, в определени моменти, играхме така, както трябва да играем в Разград. Утре трябва да сме по-офанзивни и ще бъдем“, каза Мартинс.

„Олимпиакос е готов за мача с Лудогорец. Да, през последната седмица тренирахме по-малко, но това няма да окаже влияние. В момента отборът е в по-добро състояние от това, което беше срещу Нефтчи. Тогава имаше много контузени футболисти. Сега отборът е напълно готов“, допълни треньорът.

„С отпадането на предимството на гола на чужд терен играта става по-конкурентна. Преди силните отбори имаха повече шансове за класиране. Това сега не е точно така. За нас мачът започва отначало. На Олимпиакос не му трябва никаква допълнителна мотивация. Гледаме утрешния мач като много важен и резултатите в миналото не означават нищо“, завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лудогорец

    4 0 Отговор
    Мишок много Лала и ще отпадне.
    Само Лудогорец