Last news in Fakti

18 Август, 2021 12:30 879 0

Локомотив Пловдив се подсили с канадски нападател

  • пол-
  • канада-
  • нападател-
  • бабоне-
  • локомотив пловдив-
  • проби-
  • селекция

Джон Пол премина при „черно-белите“, след като изкара пробен период и беше одобрен от треньора Александър Тунчев

Локомотив Пловдив се подсили с канадски нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив (Пловдив) се подсили с още едно чуждестранно попълнение. Канадският нападател Джон Пол премина при „черно-белите“, след като изкара пробен период и беше одобрен от треньора Александър Тунчев.

22-годишният Пол първоначално се беше договорил със Струмска слава, но заради изискване на БФС за чужденците във Втора лига нямаше как да бъде картотекиран. Затова агентът му Кофе Бабоне го заведе на „Лаута“.

Проблеми с документите забавят регистрирането на канадеца във футболната ни централа. „Смърфовете“ се надяват, че ще успеят да картотекират бившия играч на нискоразредния германски Берлинер за домакинския мач със Славия в неделя.

“Договорът е за две години. Надявам се скоро нещата и документално да се уредят. Проблемът е, че не е гражданин на Европейския съюз“, коментира Кофе Бабоне пред „Тема Спорт“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА