Last news in Fakti

19 Август, 2021 12:30 1 566 2

Йон Дал Томасон: Изиграхме почти перфектен двубой срещу Лудогорец

  • малмьо-
  • томасон-
  • лудогорец-
  • квалификации-
  • плейоф-
  • шампионска лига

"Лудогорец е добър отбор, но ние бяхме много агресивни и без топка", заяви наставникът на Малмьо

Йон Дал Томасон: Изиграхме почти перфектен двубой срещу Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Малмьо Йон Дал Томасон коментира победата над Лудогорец с 2:0 в първи мач от плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионската лига. Датчанинът не скри задоволството си и обяви, че тимът му е изиграл почти перфектен двубой.

"Свършихме добра работа. Отборът ни израсна с мачовете, които изиграхме до тук в турнира. Перфектно изигран двубой, хубава атмосфера. Лудогорец е добър отбор, но ние бяхме много агресивни и без топка. Бяхме солидни като цяло, не само първото полувреме. Не мога да ви кажа колко сме тренирали за първия гол, но изглеждаше добре.

Когато си играл в Шампионската лига, знаеш, че всеки един мач е труден. Днес просто изиграхме почти идеалния двубой. Това говори за почти перфектния дух, който имаме в съблекалнята", каза датския треньор на шведския шампион.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име

    0 0 Отговор
    Аз се надявах да паднем до един гол, ама... А това че на терена е имало само един отбор, изобщо не ме учудва. У дома ще бием, но най-вероятно минимално, защото докато вкарат втори гол, шведите все ще намерят начин да намалят, не може да се отрече превъзходната им форма.
  • 2 кочо

    0 0 Отговор
    МНОГО Е СРАМНО ДА НЕ МОЖЕШ ДА ВКАРАШ ГОЛ НА ПРОТИВКИКА.