22 Август, 2021 22:47 1 941 2

Атлетико Мадрид постигна гросмайсторска победа над Елче

  • атлетико мадрид-
  • елче-
  • 1:0-
  • ла лига

Единственото попадение в мача реализира Анхел Корея в 39-ата минута

Атлетико Мадрид постигна гросмайсторска победа над Елче - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Атлетико Мадрид записа втора поредна победа от старта на сезона, след като спечели в домакинството на Елче с любимия си резултат - 1:0.

Единственото попадение в мача реализира Анхел Корея в 39-ата минута.

Аржентинецът започна блестящо сезона и това е трети негов гол за новата кампания, като той е реализирал всички попадения на Атлетико.

През второто полувреме на терена на „Уанда Метрополитано“ се появи и Луис Суарес, но резултатът остана непроменен до края на мача. По този начин Атлетико продължава да е със 100-процентов актив в Ла Лига.

В друг мач от кръга в Испания, игран по-рано днес, Реал Сосиедад победи с минимилното 1:0 новака Райо Валекано. В герой за баските се превърна звездата и капитан на отбора Микел Оярсабал. Той донесе трите точки на Реал Сосиедад след точно реализирана дузпа в 68-ата минута и по този начин хората на Иманол Алгуасил записаха първи точки през сезона, след загубата на "Камп Ноу" от Барселона с 2:4 преди седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия

    1 1 Отговор
    Оле! Анхел беше истинското име на Поли Пантев. Казвам ви аз, че светът се променя, но не ми вярвате!

    Коментиран от #2

  • 2 И още

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Виталия":

    тоя Анхел Кореа е роден на 09.03.?! Ако не ви е къса паметта Поли беше убит на 09.03.2001. Истината излиза демек! 26.05.2001 Балкански Политически Клуб явно е в действие! Очаквам родения 26.05.1962 която му е и ИСТИНСКИ РОЖДЕН ДЕН да се срещне с мен тези дни. Хайде време е !!!