Last news in Fakti

23 Август, 2021 09:48 7 073 5

Новината на ФАКТИ се потвърди: Стойчо Стоев може да се завърне начело на Левски

  • левски-
  • живко миланов-
  • станимир стоилов-
  • наско сираков

От медията ни първи писахме, че Стоев е вариант за Левски, отчитайки, че Живко Миланов няма да може да издържи още дълго на поста

Новината на ФАКТИ се потвърди: Стойчо Стоев може да се завърне начело на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски гласят и друг свой бивш треньор за наследник на Живко Миланов, след като е ясно, че вариант №1 за поста е Станимир Стоилов. Заради тежката ситуация в клуба обаче шансът Мъри да се завърне на "Герена" е минимален, пише "Мач Телеграф".

Именно заради това "сините" си имат вариант №2 - Стойчо Стоев, пише "Мач Телеграф". Той води Левски между 2014 и 2016 година, като през този период класира веднъж тима на финал за Купата, загубен инфарктно от Черно море.

Стойчо Стоев беше уволнен от Левски заради неубедителни игри и резултати, но "сините" фенове го изпратиха с аплодисменти.

Припомняме Ви, че от ФАКТИ първи писахме, че Стойчо Стоев е вариант за Левски. Направихме го още след загубата на Левски от Арда на "Герена".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    11 1 Отговор
    Стойчо Стоев не е лош вариант. Може и по-добре ама Сираков като чака последният момент така се получава с Диксън изгуби сума ти и време, с Миланов същото и сега който се съгласи.
  • 2 Махмуд

    10 3 Отговор
    Поредния глупак.
    Трябва да си луд да отидеш в този пробит отбор.
  • 3 Сандо

    10 2 Отговор
    Харесвам го.Интелигентен,спокоен,работлив.Макар че на тая пасмина май и трябва някой от типа на Симолията.
  • 4 Гацо Бацов

    5 4 Отговор
    Джовани Трапатони,абе Говеда прости вие нямате пари на чистачката да си платите с претенции за треньор.
  • 5 пурко

    3 2 Отговор
    Ама нали щеше да е Мърю, хаха.. Има да чакате асковския каун да се хване за по-малко от 30-40 хил. евро на месец. Ще дойде поредния безработен треньор, който е навит да работи за 1 баничка и кисело мляко