Last news in Fakti

24 Август, 2021 13:34 3 049 3

ПСЖ продава Мбапе още сега?

  • псж-
  • килиан мбапе-
  • пари сен жермен

Младият френски футболист е отхвърлил поредно предложение за продължение на контракта си

ПСЖ продава Мбапе още сега? - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Пари Сен Жермен сериозно обмисля варианта да продаде Килиан Мбапе, съобщи RMC Sport. Това се налага, след като французинът е отхвърлил поредно предложение за продължение на контракта си. Този път то е било за пет години с опция за още 12 месеца, при това с увеличена заплата. Сегашният договор на Мбапе с ПСЖ е до 30 юни 2022 г.

Основен кандидат за 22-годишния нападател е Реал Мадрид, който е готов да извади 170 млн. евро за звездата. Мбапе вече анонсира желанието си да премине в друг клуб, но като свободен агент през следващата година. От ПСЖ обаче едва ли ще допуснат това да се случи и най-вероятно ще го продадат до края на трансферния прозорец. Парижани са убедени, че отсъствието му няма да се усети след привличането на Лионел Меси.

През миналия сезон в Лига 1 Мбапе вкара 27 гола и асистира за седем в 31 мача от първенството. На UEFA EURO 2020 това лято нападателят не успя да се разпише, но през новия сезон вкара един гол и асистира за две попадения в три мача от Лига 1.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 момчето

    2 0 Отговор
    е много добри!...
  • 3 CR7

    0 0 Отговор
    Галактикос се събираме