Last news in Fakti

24 Август, 2021 21:08 1 949 2

Формула 1 дава трофей на пилота с най-много изпреварвания през сезона

  • формула 1-
  • награда-
  • трофей-
  • изпреварвания

Наградата е първа по рода си и е създадена с цел да отпразнува смелостта на пилотите

Формула 1 дава трофей на пилота с най-много изпреварвания през сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Учреждава се нова награда – Crypto.com Overtake Award – за пилота с най-много изпреварвания през сезона. Това съобщиха официално от Формула 1. Наградата е първа по рода си. Тя е създадена с цел да отпразнува смелостта на пилотите. Състезателите често правят дръзки маневри в преследване на успеха.

Пилотът, който извърши най-много изпреварвания в рамките на сезона, ще получи трофей. След 11 старта досега, водач в класирането е четирикратният шампион Себастиан Фетел.

По време на живото предаване на всяко състезание ще има нови графики, които ще визуализират възможностите за изпреварвания и потенциалните маневри. Ще се показва и прогреса на пилотите в класирането за изпреварвания по време на кампанията.

„Радваме се да разширим партньорството си с Crypto.com с въвеждането на наградата за изпреварвания. Тя ще интегрира марката във Формула 1. Наградата дава възможност да отбележим инстинктите на пилотите за смели и стратегически движения, които отразяват качествата, необходими за търгуване с криптовалути.“ – заяви Бен Пинкъс, директор търговски партньорства във Формула 1.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а сега де

    0 0 Отговор
    ако изпревариш последния на кое място си?

    Коментиран от #2

  • 2 Мончо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "а сега де":

    Затваряш го с обиколка