Last news in Fakti

25 Август, 2021 09:35 2 393 2

Роналдо в Ман Сити: Надявал се трансферът да стане факт до края на седмицата

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • манчестър сити

От Ман Сити нямат проблем да приемат условията на Роналдо и да му изплащат огромната заплата

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо има желание да продължи кариерата си в Манчестър Сити, твърди “Екип”. Според френското издание португалската звезда е говорил с някои от играчите на английския клуб и се надявал трансферът да се осъществи до края на седмицата. Агентът му Жорже Мендеш вече е започнал разговори с "гражданите" по евентуален договор на Кристиано, а самият играч също се опитвал да помага за осъществяване на сделката.

От Ман Сити нямат проблем да приемат условията на Роналдо и да му изплащат огромната заплата. Клубът обаче ще започне сериозни преговори, когато е сигурен, че няма шансове да привлече Хари Кейт от Тотнъм, който е основната цел на шампиона на Англия. В сделката може да бъдат включени играчи като Бернардо Силва или Аймерик Лапорт, които имат желание да напуснат Сити.

Манчестър Сити и Пари Сен Жермен изглеждат като единствените реалистични варианти за бъдещ клуб на Роналдо. Според редица медии 36-годишният нападател е пожелал да напусне Ювентус и това бе причината да не бъде титуляр срещу Удинезе на старта на сезона в Серия А. От лагера на “бианконерите” обаче са категорични, че той остава, като вицепрезидентът Павел Недвед и наставникът Масимилиано Алегри заявиха, че разчитат на него.

Информацията на “Екип” излиза часове, след като Един от членовете на кралската катарска фамилия Ал-Тхани, управляваща и френския клуб Пари Сен Жермен - Халифа Бин Хамад Ал-Тхани, намекна за трансфер на Роналдо в Пари Сен Жермен.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧОЧО

    7 1 Отговор
    Алчноста ще затрие света.Нямат наяждане.
  • 2 Знайко

    1 0 Отговор
    "Хляб и зрелища, това искат плебеите." Тези футболни босове са полудели. Нормален човек мислещ за бъдещето на отбора си. Не би похарчил 100-200 млн. евро трансфер, заплати, бонуси ... за покупка на 36 годишен пенсионер. Когато на пазара има много по-перспективни и евтини чираци готови да "работят" за поне 100 пъти по-малка заплата.