Last news in Fakti

1 Септември, 2021 19:56 1 678 5

Пеле пожела успех на Роналдо в Манчестър Юнайтед

  • роналдо-
  • пеле-
  • успех-
  • пожелание-
  • манчестър юнайтед-
  • завръщане

Завръщането на португалеца на „Олд Трафорд“ бе официализирано в последния ден от трансферния прозорец

Пеле пожела успех на Роналдо в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Пеле изпрати съобщение с пожелание за късмет на Кристиано Роналдо в социалните мрежи след потвърждаването на трансфера му от Ювентус в Манчестър Юнайтед.

Завръщането на португалеца на „Олд Трафорд“ бе официализирано в последния ден от трансферния прозорец и петкратният носител на „Златната топка“ публикува емоционално обръщение към феновете, казвайки,че се връща там, където е неговият дом.

"Няма по-добро чувство от това да покоряваш света и да се завърнеш у дома. Бъди винаги щастлив, Кристиано“, коментира Пеле под поста на португалската звезда. Роналдо вкара 118 гола в 292 мача за Юнайтед между 2003 и 2009 година, като спечели три пъти Висшата лига, по веднъж Шампионска лига и ФА Къп, и два пъти Купата на Лигата.

"Манчестър Юнайтед е клуб, който винаги е имал специално място в сърцето ми. Изключително много ме трогнаха съобщенията, които получих след новината в петък. Нямам търпение да играя на „Олд Трафорд“ пред пълен стадион и да видя отново феновете. Очаквам с нетърпение да се присъединя към тима след паузата за националните отбори и се надявам на един много успешен сезон“, каза Кристиано пред клубния сайт.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pele

    1 1 Отговор
    Есе .

    Коментиран от #2

  • 2 Цървул

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Pele":

    Пендехо.
  • 3 Цървул

    2 0 Отговор
    Колкото и да е противен Роналдо, не може да му се отрече, че е талант!
  • 4 Буха ха

    2 4 Отговор
    Винаги ми е било чудно защо мнението на Пеле е важно, при положение че всичките му прогнози са грешни и често говори глупости. Факт е че беше велик футболист, но като интелект е 10 нива под наш Ицо. Единственото обяснение, разглеждайки класациите за 20 или 25 най добри футболисти за всички времена, е че той е единственият черничък човек измежду тях. Марадона, Кройф, Бекенбауер, Бест, Зидан, Меси, Роналдо Феномена, Роналдо Педалдо, Ди Стефано, Гаринча, Роналдиньо, Кафу, Чарлтън, Пушкаш, Платини, ван Бастен, Ицо, още много италианци, още много испанци, Божинката и Малката Перука (сарказъм), още много германци, един босненски швед и т.н. Но няма друг тъмен като Пелето
  • 5 Gowo

    0 1 Отговор
    Майка му е македонка.