Last news in Fakti

3 Септември, 2021 01:00 2 978 0

Звезда на Челси бе изгонен от националния тим на страната си

  • зиеш-
  • национален отбор-
  • поведение-
  • мароко-
  • квалификации-
  • халилохджич

Хаким Зиеш бе изваден от състава на Мароко за световните квалификации тази седмица заради неприемливо поведение

Звезда на Челси бе изгонен от националния тим на страната си - 1
Снимка: БГНЕС

Хаким Зиеш бе изваден от състава на Мароко за световните квалификации тази седмица заради неприемливо поведение, заяви селекционерът на мароканците Вахид Халилходжич.

28-годишният играч на Челси изненадващо не попадна сред избраниците на Халилходжич за мачовете срещу Судан и Гвинея. На пресконференцията преди двата мача селекционерът обясни, че Зиеш не е повикан заради непрофесионално отношение през юни по време на контролите срещу Гана и Буркина Фасо.

"Неговото поведение в последните ни два мача, особено в последния, не приляга на футболист от националния отбор, който е лидер на този отбор и трябва да бъде модел за подражание. Той закъсня за сбора, а след това отказа да тренира. В първия мач не искаше да играе с оправданието, че е контузен, но лекарският щаб каза ,че му няма нищо. После отказа да загрява и да влезе през второто полувреме, защото беше разочарован, че е резерва. За мен подобно поведение е неприемливо. Националният отбор е над всичко", коментира Халилходжич.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА