3 Септември, 2021 16:56 2 251 4

Мъри Стоилов пожела нападател на Арда в Левски

  • стоилов-
  • трансфер-
  • настояване-
  • арда-
  • нападател-
  • жуниньо

Новият наставникът на "сините" държи Жуниньо да стане част от тима

Мъри Стоилов пожела нападател на Арда в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски води преговори с Арда за привличането на нападател. Днес стана ясно, че Мъри Стоилов иска бразилския нападател Жуниньо от Арда. Информацията е на "Мач Телеграф". Нападателят трябва да пристигне в Левски най-късно в понеделник, когато в България затваря летният трансферен прозорец.

Жуниньо играе силно за тима от Кърджали, когато е на терена, но често е контузен. Не е изключено бразилецът да пристигне на „Герена“ без пари, тъй като в Арда тече преразглеждане на заплатите на футболистите. Треньорът Николай Киров и трима играчи пък преминаха в ЦСКА 1948.

В следващите дни „сините“ очакват отговорите на бившите си играчи Мартин Райнов и Драган Михайлович. И двамата са одобрени от Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    3 0 Отговор
    АЙДЕ МЪРИ ИЗГОНИ СТАРИТЕ ЛЕЖАЧИ.
  • 2 хаха

    2 2 Отговор
    тия от Арда май разпродават на килограм. Назначения от Боко за "собственик" си плю на петите пръв. Треньорът им и 3-ма избягаха преди 2-3 дни, днес още 1.. Скоро очакваме да продадат пазача на стадиона и някой дадръпне шалтера на поредното измислено отборче-еднодневка

    Коментиран от #4

  • 3 Не знам

    2 3 Отговор
    Какви амбиции само, нападател от Арда. Дори не знаех, че има такъв отбор. Вземи нещо от елитен отбор / изключвам българското първенство - тук всички са некадърници/ ако ще и от ювентус. Пак с трици маймуни ще лови.
  • 4 кУмУнист

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "хаха":

    Пич Арда е един от най старите клубове в България без прекъсване и прекръстване. Не съм симпатизант на отбора, хубаво е, че го подбутнаха, понеже града е зажаднял за спорт след като бсп-Багдасаров опропастиха добрия Арда волей., но не се прави така. Собственика/Гайтански го назначи дпс, не герб заради едни далавери с общински земи и сметопочистването на града. Аз от първи ден споря с приятели, че този отбор няма да изкара повече от година две, знаейки защо го взеха, но малкомозъчните в града си мислеха, че Арда ще е новия Лудогорец но трънки, сега им се смея, понеже преди две години изоставиха отборите си и станаха големи арда фенове, а сега не знаят какво става, но обратно по отборите само с молба и декларация отричаща ги от вожда Доган и дпс хахаха