3 Септември, 2021 17:17 1 294 0

Линдельоф: Виждам като плюс факта, че към Манчестър Юнайтед се присъединяват добри играчи

  • линдельоф-
  • манчестър юнайтед-
  • конкуренция-
  • варан-
  • резерва

Защитникът на "червените дяволи" не се чувства заплашен от увеличаващата се конкуренция в тима

Линдельоф: Виждам като плюс факта, че към Манчестър Юнайтед се присъединяват добри играчи - 1
Снимка: БГНЕС

След като Манчестър Юнайтед привлече Рафаел Варан шансовете за изяви на Виктор Линдельоф със сигурност ще намалеят. „Червените дяволи“ подписаха с централния защитник на Реал Мадрид, като се очаква той да е дългосрочният партньор на Хари Магуайър в центъра на отбраната. Французинът дебютира за тима на Оле Гунар Солскяер в неделя, когато „червените дяволи“ се наложиха над Уулвърхемптън с минималното 1:0. Досегашният партньор на Магуайър Виктор Линдельоф беше оставен на резервната скамейка.

Шведът има 163 изиграни мача с фланелката на Манчестър Юнайтед и беше титуляр в първите два мача от новия сезон във Висшата лига. След като Рафаел Варан вече получи необходимата физическа подготовка Линдельоф вече е третият избор за центъра на отбраната. Другите му конкуренти за позицията са Ерик Баи и Фил Джоунс.

Въпреки това, шведът прие добре пристигането на Рафал Варан на „Олд Трафорд“ и се примири с факта, че няма всеки път да е в титулярния състав. Линдельоф сподели, че конкуренцията ще му помогне да се подобри като играч.

"Играя в един от най-големите клубове в света и е нормално да има добри играчи. Винаги ще има конкуренция. Виждам като плюс факта, че в клуба се присъединяват добри играчи. Това ще ни помогне да се развием. Не виждам проблем за мен. Някой път няма да играя, но го приемам добре“, сподели Линдельоф пред Afton Bladet.

Бранителят добави, че в последно време е изпитвал болки, защото е имал контузия в гърба, но вече е уверен, че проблемът започва да изчезва.

"През последните две години играх много, а миналата година имах големи проблеми с гърба и изпитвах болка, докато бях на терена. Сега се чувствам по-добре, не би трябвало да има повече проблеми, но не мисля, че ще играя 50-60 мача“, сподели шведът.

Линдельоф е изиграл минимум 40 мача във всяка от последните три кампании за клуба. Първоначално той си партнираше с Баи в защита, но през последните два сезона играе рамо до рамо с капитана на „червените дяволи“ Хари Магуайър.

Докато беше в Реал Мадрид, Рафаел Варан триумфира три пъти в Ла Лига и спечели четири пъти Шампионската лига. Освен това, защитникът спечели Световното първенство с националния отбор на Франция през 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА