5 Септември, 2021 11:35 1 936 0

Световните квалификации в зона “Европа” продължават с пълна сила и днес

  • световни квалификации-
  • футбол-
  • световно първенство

Предстои да се изиграят нови 12 срещи в 5 групи

Световните квалификации в зона “Европа” продължават с пълна сила и днес - 1

Световните квалификации в зона “Европа” продължават с пълна сила и днес. Предстои да се изиграят нови 12 срещи в 5 групи. Всички фенове на футбола у нас ще тръпнат в очакване да видят дали България ще запише първа победа в група “С” в домакинството си на Литва. По терените на Стария континент обаче предстоят и други интересни сблъсъци.

Със сигурност трябва да обърнем внимание и на другия мач в нашата група между Швейцария и Италия. Двубоят е ключов в битката за първото място, а евентуална загуба на “Кръстоносците” може да даде нова надежда и на нашия тим в борбата за втората позиция.

Доста любопитен е и сблъсъкът между Белгия и Чехия в група “Е”. Двата тима са основните конкуренти за първото място и този двубой може да има много важно значение за крайния изход, макар и да има още доста срещи до края.

Не може да не обърнем внимание и на Англия, Испания и Германия. Трите европейски гранда имат наглед леки домакинства в своите групи. “Трите лъва” приемат Андора на “Уембли” в среща от група “I”, като излизат само с мисълта за три точки. Същото важи и за “Ла Фурия”, която домакинства на Грузия в група “В”. Най-тежък изглежда мачът на Бундестима, който приема водача във временното класиране в група “J” Армения. Гостите още нямат загуба от началото на квалификациите и със сигурност ще излязат със самочувствие в този двубой.

Световни квалификации, 5 кръг:

Група “В”
От 21:45 часа

Испания - Грузия
Косово - Гърция

Група “С”
От 19:00 часа

България - Литва

От 21:45 часа
Швейцария - Италия

Група “Е”
От 16:00 часа

Беларус - Уелс

От 21:45 часа
Белгия - Чехия

Група “I”
От 19:00 часа

Англия - Андора
Албания - Унгария

От 21:45 часа
Сан Морино - Полша

Група “J”
От 19:00 часа

Исландия - Северна Македония

От 21:45 часа
Германия - Армения
Румъния - Лихтенщайн


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА