Last news in Fakti

5 Септември, 2021 12:48 2 115 1

Луис Енрике се замеси в сериозен скандал

  • луис енрике-
  • футбол-
  • испания-
  • швеция

Любопитно ми е, че всички са далеч по-загрижени с моя жест, а не толкова за всички обиди, които го провокираха и никой не ги осъжда

Луис Енрике се замеси в сериозен скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Испания Луис Енрике се замеси в сериозен скандал по време на загубата на неговия тим в гостуването на Швеция с 2:1. Той показа среден пръст на феновете на една от трибуните.

Бившият наставник на Барселона призна за случилото се по време на пресконференция преди сблъсъка с Грузия от 21:45 часа тази вечер.

"Любопитно ми е, че всички са далеч по-загрижени с моя жест, а не толкова за всички обиди, които го провокираха и никой не ги осъжда. Аз съм свикнал на подобно поведение. Иначе загубата бе анализирана в дълбочина. Аз съм оптимист. Има много позитивни неща, както и такива, които да коригираме. Истината е, че имаме много неща, които да подобрим. Имаше грешки в позиционирането и нашият противник ги използва добре", заяви Енрике.

Испания заема второто място в група "B" със седем точки, а водач е Швеция с 9.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това го

    2 0 Отговор
    писахте вчера бе мисиркиииии