Last news in Fakti

6 Септември, 2021 21:30 2 305 2

Гризман се е съгласил на 40% по-ниска заплата, за да се върне в Атлетико Мадрид

  • антоан гризман-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • заплата

Атлетико не плати нищо за наем, но при положение, че двата клуба се разберат наемът да бъде удължен за още един сезон

Гризман се е съгласил на 40% по-ниска заплата, за да се върне в Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Антоан Гризман се е съгласил на 40% намаляване на заплатата, за да се върне в Атлетико Мадрид. Французинът стана отново играч на “дюшекчиите” в последния ден на трансферния прозорец, след като бе привлечен под наем от Барселона.

Атлетико не плати нищо за наем, но при положение, че двата клуба се разберат наемът да бъде удължен за още един сезон, тогава шампионът на Испания ще трябва да плати някаква сума на Барса. Ако той играе в поне 50 процента от мачовете през сезон 2022-23, тогава Атлетико може да купи играча за 40 милиона евро.

Гризман прекара пет години в Атлетико преди да премине на “Камп Ноу” през 2019 г. за сумата от 120 милиона евро. Той не успя да демонстрира потенциала си с екипа на каталунците и вкара 35 гола в 102 мача. В момента той е с националния отбор на Франция, но може да направи повторния си дебют за “дюшекчиите” в неделя, когато тимът гостува на Еспаньол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошо

    2 6 Отговор
    ГОЛОВОДНИК.
  • 2 въпросче

    0 0 Отговор
    Кога ще махнат женските цветове от себе си?