7 Септември, 2021 19:15 2 819 9

Левски представи нов футболист (ВИДЕО)

  • левски-
  • ново попълнение-
  • хосе кордоба

Хосе Кордоба идва в "синия клуб" от Етър Велико Търново

Левски представи нов футболист (ВИДЕО) - 1
Хосе Кордоба, снимка: levski.bg

Левски официално обяви привличането на панамския защитник Хосе Кордоба. Договорът на младока е до лятото на 2022 година.

"Левски подписа със защитника Хосе Кордоба, като продължителността на контракта е до 30 юни 2022 година. Панамският бранител е роден на 6 март 2001 година и играе като централен защитник или ляв бек. Започва да тренира в частна футболна академия, след което на 6 години бива привлечен от Индепендиенте де ла Хорера.

На най-високо ниво Кордоба започва да играе именно в този клуб. Играе и в юношеския национален отбор на страната, след което е забелязан от скаути на испанския Селта. Дебютира за дубъла на испанците при победата над Урал с 6:0. След престоя в Селта е на пробен период в Етър. През пролетта на 2020 година записа 10 мача за "виолетовите".

С Панама U20 Кордоба достига до осминафиналите на Лига КОНКАКАФ.

ПФК Левски приветства с добре дошъл на "Герена" Хосе Кордоба и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка", написаха "сините".

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Блак Ангъс

    7 1 Отговор
    Ихаа...прилича на Гунди.Направо му е одрал кожата.
  • 2 дон Раев

    5 2 Отговор
    дон Хосе ще ни помага да пласираме белото.
  • 3 Тъмнозелен

    3 1 Отговор
    Тъмносиния клуб моля ви
  • 4 Изгониха

    4 0 Отговор
    Трима българи за да вземат този виолетовия!
    Ай ша ви ...и майката глупава и проста!
    Викайте си публика тогава от Гана и от Нигерия да ви гледа колко сте недъгави!
    А най-големия позор е че това недоразумение носи името на националния ни герой! Позор!

    Коментиран от #5

  • 5 Етър

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Изгониха":

    Момчето идва от Етър на 20 години е, стига рева за Божинов и Славчев дето сътвориха куп безобразия.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Изгониха

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Етър":

    Извинявай, нямам нищо против Етър. Не се изразих добре, имайки предвид че идва от Етър, исках да напиша ТЪМНОвиолетовия. Сещаш се какво имам предвид - че идват всякакви бежанци, мигранти и берачи на портокали, маскирани като футболисти да ядат хляба на наши момчета, които заради този бонговец като ги пратят да играят в Горна Оряховица и Павликени, където да ги псуват и ритат, след година две се отказват и отиват да карат такси или да берат ягоди в чужбина. Пък после - Ама защо няма българи?! Станахме циганска и мигрантска държава!

    Коментиран от #9

  • 8 Гришата

    0 0 Отговор
    Изтървах ме го .Аз като говорех Стойчо спа.
  • 9 Левскар

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Изгониха":

    Именно че момчето идва от Етър. Гледано е дълго време преценявано е. Не е да го гледаш 1 мач и да го вземеш. Не е казано че ще е титуляр веднга той е 20 годишен ще се развива пставенно е на равни начала с всеки друг вече въпрос на амбиция. Не на нашето момче да дават трохи а на този 6 цифрена заплата. Нека и нашите момчета да се потрудят малко. Не е само той имаме Шелис младежки национал до 21 и македончето и то младо. Само Драган остана възрастен чужденец.