Last news in Fakti

8 Септември, 2021 14:36 2 768 3

Защитник: Тръгнах огорчен от Левски, г-н Стоилов не ми даде ясни аргументи

  • христофор хубчев-
  • левски-
  • станимир стоилов

Никой не ме потърси, за да ми съобщи решението

Защитник: Тръгнах огорчен от Левски, г-н Стоилов не ми даде ясни аргументи - 1
Снимка: levski.bg

Защитникът Христофор Хубчев призна, че е останал огорчен от решението на ръководството на Левски той да напусне "синия" клуб, но призна, че не изключва възможността да се завърне някой ден в отбора.

"За да съм максимално откровен, бих казал че си тръгнах огорчен, но единствено и само от решението на ръководството да се разделим по такъв начин. От друга страна съм силно впечатлен от феновете на отбора. В деня, в който стана ясно, че Левски няма да разчита повече на мен, аз получих изключително силна подкрепа от привържениците на "сините". Няколко дни не спираха да ми пишат с окуражителни и благодарствени слова. Това ме кара да мисля, че все пак съм оставил добри впечатления у тях", заяви Хубчев пред Герена.бг.

"Никой не ме потърси, за да ми съобщи решението. Аз разбрах за това решение буквално след съгласието на Станимир Стоилов да се върне на "Герена". Имахме разговор с г-н Стоилов. Но от него лично на мен не ми стана ясно почти нищо. Липсваха ясни аргументи."

"Не смятам, че съм прегорял в мача с Берое. На всеки футболист може да се случи, когато гори в мача. Никой не е застрахован. Вижте, аз съм левскар и си тръгвам като такъв от стадион "Георги Аспарухов". Това няма как да се промени, въпреки създалата се ситуация. Проявих разбиране и съм наясно с финансовата криза в клуба, така че беше най-логично от моя страна да си тръгна, без да предявявам каквито и да било претенции към Левски."

"Имам няколко оферти, да. Но все още обмислям къде да продължа кариерата си. Защо да не се завърне в Левски? Както вече казах, аз съм Левскар и винаги ще остана такъв."

"Пожелавам на всички фенове на Левски скоро нашият любим отбор да заеме мястото, което му се полага. Левски да стане шампион и да заиграе отново в европейските клубни турнири. Нека да продължават да подкрепят отбора така, както винаги са го правили досега", завърши Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДоброжелателЬ

    11 1 Отговор
    Христофор Хубчев е добър човек, левскар и футболист! Успех във футбола и да знае, че да си лоялен е най-мъжкото качество! Рано или късно направеното добро ще му се отплати стократно…
  • 2 Ицо

    7 1 Отговор
    Много разбрано момче. Предвид тежката финансова ситуация в клуба си тръгнал за да не е в тежест. Същото направи и в ЕТЪР, разликата е само в това, че от единия клуб си тръгна по собствено желание, а от другия не. Както е казал мъдреца Руши - всичко се връща. А иначе се е обидил, че треньорът не му е дал ясни аргументи защо не го иска в отбора си.
  • 3 Да да

    0 0 Отговор
    Нали знаете Станимирчо се освобождава от българчета за да вземе зимата чужденци. От тях се изларват пари за джоба му с мениджърите си делкат. Това е!!! Стоилов по същия начин направи в Ботев,освободи почти цял отбор за да вземе 7-8 чужденци които вече никой не си спомня. Жалко,че феновете му вярват безрезервно на него и Сираков.