Last news in Fakti

9 Септември, 2021 11:21 6 823 5

Ето как „Бронзовия бомбардировач“ тества гаджетата на дъщерите си

  • дионтей уайлдър-
  • дъщери-
  • тест-
  • гаджета

Най-голямата му дъщеря е и причината Дионтей Уайлдър да се захване с бокса

Ето как „Бронзовия бомбардировач“ тества гаджетата на дъщерите си - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Боксовите фенове знаят Дионтей Уайлдър като човек с голямо его и могъща дясна ръка, която да подкрепи налудничавите думи, които излизат от още по-голямата му уста, пишат от boec.bg.

Бившият световен шампион на WBC в тежка категория се подготвя за може би най-важния двубой в кариерата му. След точно един месец „Бронзовия бомбардировач“ ще се изправи за трети път срещу Тайсън Фюри в мач за световната титла на Световния боксов съвет.

Но като изключим страховитата му медийна осанка, с която американецът продава мачовете си, Уайлдър е пример за подражание що се отнася до семейните задължения. 35-годишният боксьор е баща на цели пет деца – три момчета и две момичета.

Най-голямата му дъщеря е и причината Дионтей да се захване с бокса. Наейа Уайлър се ражда с вроден дефект „спина бифида“ (непълно изграждане на гръбнака по време на бременността) и това го отвежда до боксовата зала, където слага ръкавиците в търсене на финанси за лечението ѝ.

16 години по-късно Уайлдър продължава да бди над дъщерите си и дори призна, че кандидат-гаджетата на Наейа трябва да минат специално изпитание, за да се докажат пред него.

„Имам прекрасни деца, които не се забъркват в проблеми“, заяви гордо Дионтей.

„Аз не съм от строгите бащи. Знам колко важна е бащината фигура в живота на всяко дете и затова винаги им повтарям, че могат да говорят за всичко с мен. Било то за гаджета, секс, наркотици…

„Но съм казал на момичетата – задължително искам да се запозная с гаджетата ви. Трябва да правят спаринг с мен за три рунда. Искам да съм сигурен, че могат да пазят дъщерите ми, ако нещо се случи“, заяви къде на шега, къде сериозно Уайлдър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дельо Хайдутин

    7 3 Отговор
    Само да не ги удря под пояса,че да ги повреди.
  • 2 vasik atanasova

    2 2 Отговор
    хахахахахаххахахахахаххахаахахахахахахах
    луд е
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БОРИМЕЧКАТА

    3 5 Отговор
    След месец Тайсън ще му направи такъв спаринг че ще го обезличи тотално.Кариерата му свършва.
  • 5 Тошо батката

    0 0 Отговор
    Цигането лошо го умаа и са още по-лошо ше го умаа ако не се е Отдал на "багаж" и ку.ви