11 Септември, 2021 19:05 1 705 3

Рафаел Надал продължава да се бори с хроничната си контузия

  • рафаел надал-
  • контузия-
  • травма

Испанецът страда от болки в ходилото от 2005 година и този път е решил да опита различен тип лечение

Рафаел Надал продължава да се бори с хроничната си контузия - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

20-кратният носител на титли от Големия шлем Рафаел Надал се възстановява у дома от контузия в ходилото, която го принуди да прекрати по-рано сезона.

Испанецът премина курс на лечение в Барселона, но не се е подлагал на операция, съобщиха местните медии.

"Бях в Барселона за лечение и в следващите няколко дни кракът ще има нужда от пълна почивка. Вече съм у дома и започвам възстановителни процедури", написа Надал в Инстаграм.

Испанецът, който в момента е пети в световната ранглиста, страда от болки в ходилото от 2005 година и този път е решил да опита различен тип лечение, за да реши проблема и да продължи кариерата си още няколко години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монца

    2 0 Отговор
    Рафаеле купи си има едни пасти за травми аптеката за 7-8лв.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Това е много тежка контузия на ахилесовото сухожилие.тендинит в тежка форма.С такава контузия не може да играе на високо ниво!Операция се дава,като уж единственно средство!Масажи ,покой и водо терапии,с ябълков оцет ,сода бикарбонат облекчават,но не можеш да натоварваш безкрайно засегнатия крак!
  • 3 глоги

    0 0 Отговор
    Дано се оправи човекът. Рафа е Голям Спортист!