Last news in Fakti

12 Септември, 2021 13:20 4 297 6

След преживяния кошмар: Кристиан Ериксен е в ужасна ситуация

  • кристиан ериксен-
  • интер-
  • кариера-
  • прейсмейкър

Медиците в Италия са поставили датчанина пред жесток избор

След преживяния кошмар: Кристиан Ериксен е в ужасна ситуация - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Футболистът Кристиан Ериксен постави света на тръни по време на Евро 2020, когато всички зрители станаха свидетели на неговата битка за живот. По време на мача между Дания и Финландия сърцето на датчанина спря, но животът му беше спасен благодарение на бързата намеса на лекарите, сред които и докторът на Лудогорец - Валентин Великов.

След това Ериксен претърпя сърдечна операция и сега прави поредната стъпка към връщането си на терена. Според „Гадзета дело Спорт“ в момента датската футболна звезда в момента е в Италия и се надява да започне тренировки с клубния си отбор Интер.

На Ботуша обаче Кристиан Ериксен беше посрещнат от лекарите с новината, която се знаеше от лятото. Заради поставения пейсмейкър след случката на Евро 2020, 29-годишният халф няма право да играе футбол в страната.

Медиците са поставили датчанина пред жесток избор. Или да махне спасителния за живота му пейсмейкър, или да се откаже от намерението си да продължи да играе за Интер. В следващите дни Кристиан Ериксен ще премине сериозни медицински прегледи, които ще покажат дали здравословното му състояние позволява сърцето му да се справи без прейсмейкъра.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    19 15 Отговор
    Спирането на сърцето му е следствие от ваксинацията.Това го пропускат умишлено.Всички футболисти ги ваксинираха задължително преди Европейското първенство.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Пич

    22 15 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Спирането на разсъдъка при теб е следствие от нечетенето на книги.
  • 3 Ivan

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    тогава защо той е единственият с този проблем?

    Коментиран от #5

  • 4 ????

    15 2 Отговор
    Да си залага живота за пари, при положение, че сигурно е милионер не го разбирам!
  • 5 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ivan":

    Не е единствения случай.Да не очакваш да раздухват всички случаи?С Ериксен се случи пред камерите и нямаше как всичко да се скрие.
  • 6 Gzgg

    5 0 Отговор
    Спирането на сърцата на тези спортисти е неправилната доза стимуланти случки като на конните залагания