Last news in Fakti

14 Септември, 2021 09:50 1 242 0

Алекс Фъргюсън помогнал за привличането на Роналдо в Юнайтед

  • кристиано роналдо-
  • сър алекс фъргюсън-
  • манчестър юнайтед-
  • трансфер

Легендарният мениджър заяви, че е знаел, че португалеца иска да се завърне на „Олд Трафорд“

Алекс Фъргюсън помогнал за привличането на Роналдо в Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкри, че е провел разговори със собствениците на „червените дяволи“ за привличането на Кристиано Роналдо. Шотландецът заяви, че е знаел, че португалеца иска да се завърне на „Олд Трафорд“.

„Не мога да си представя Кристиано с екипа на Манчестър Сити. Завръщането му бе страхотен ден на Юнайтед. Много хора изиграха своята роля за това. Допринесох, знаейки, че Роналдо иска да се завърне отново тук“, заяви Фъргюсън пред Viaplay.

“Не бих казал, че е емоционално, а по-скоро вълнуващо и също така има облекчение. Предприехме стъпки, за да гарантираме, че Кристиано ще се завърне в клуба. Говорих със семейство Глейзър и всичко беше направено“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА