Last news in Fakti

14 Септември, 2021 12:22 8 935 5

Тодор Неделев напусна терена бесен и хвърли капитанската лента

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • азрудин валентич-
  • арда

Феновете на Ботев освиркаха наставника

Тодор Неделев напусна терена бесен и хвърли капитанската лента - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев напусна ядосан терена при снощната победа с 2:1 над Арда от седмия кръг на efbet Лига. Националът на България изрази бурно недоволството си срещу решението на треньора Азрудин Валентич да го замени в 61-ата минута, когато на мястото му се появи Филип Филипов. Неделев дори захвърли капитанската лента на земята, а феновете освиркаха наставника.

"Решението да извадя Неделев е да го запазя за мача в петък (б.р. - от 20:30 часа е домакинството на Берое). Той има леки болежки от националния тим. Това е тежко решение, хората могат да ме мразят за това решение, но аз не съм тук да говоря с хората", заяви Валентич.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФънФън

    18 7 Отговор
    тромавия дебеланко бил обиден че го сменили , за скамейката е, а в националния ако му сметнем пробяганите метри ще е пълна нула !!

    Коментиран от #2

  • 2 Не съгласен

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "ФънФън":

    Без пробягани метри с гол и две асистенции. Футбола е игра на голове а не на пробягано разстояние умнико. Остани си със здраве.
  • 3 Сандо

    12 0 Отговор
    Всеизвестно е,че футболистите не блестят с особени умствени способности.За мнозина от тях погледа в бъдещето стига до вечерната чалготека.А задълженията на треньора изискват да гледа и решава за неща,далеч напред във времето.
  • 4 Ммм

    1 0 Отговор
    Неделев и с един крак да играе е с класи над останалите в Ботев.
  • 5 Неразбирач

    1 0 Отговор
    Тоше, футболът е проста игра за умни хора. Седни си на дебелия бут и слушай треньора. Това в тая страна да искаш нещо добро да направиш е наистина много трудно. Валентич е добър треньор очевидно, дано си намери нещо по-добро от Ботяв.