Last news in Fakti

15 Септември, 2021 09:24 2 251 8

ЦСКА дължи пари на бивши треньори

  • любослав пенев-
  • бруно акрапович-
  • цска

"Червените" още не са платили договореното и разписано обезщетение на Бруно Акрапович и не са превели нищо на Любо Пенев

ЦСКА дължи пари на бивши треньори - 1
Снимка: БГНЕС

Бившите треньори на ЦСКА - Бруно Акрапович и Любослав Пенев ще заведат дела срещу клуба във ФИФА за неизпълнени споразумения, пише "Мач Телеграф".

"Червените" още не са платили договореното и разписано обезщетение на Бруно Акрапович за преждевременно прекратения договор. Босненецът напусна Локо Пловдив през есента на 2020 година, за да поведе тима от Борисовата градина, но преди пролетния реванш с Лудогорец в турнира за Купата на България изненадващо бе освободен и заменен с Любо Пенев.

Акрапович не е претендирал за неустойка, а е договорил с Данаил Ганчев да получи полагащите му се заплати. Подписано е споразумение, но ръководството на „армейците“ все още не го е изпълнило. Това може да доведе до ново дело пред ФИФА, която със сигурност ще отсъди в полза на треньора, който в момента води северномакедонския Шкендия Тетово.

ЦСКА не е превел нищо и на Любослав Пенев, който също бе сменен в началото на сезона. Ел Голеадор със сигурност ще си потърси правата, след като вече показа, че не е доволен от начина, по който бе осъществена смяната му със Стойчо Младенов.

Учудващото е, че става въпрос за суми, които към момента не са проблем за ръководството на ЦСКА при гарантираните приходи от евротурнирите.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо

    10 7 Отговор
    Ганчо не плаща?

    Коментиран от #3, #4, #8

  • 2 В Етрополе така правят!

    7 9 Отговор
    Ослушват се като гърмени зайци и не плащат!
  • 3 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    Ти Ганчо не го мисли. Той поне има от къде да извади.

    Коментиран от #5

  • 4 Левскар

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    Е то това винаги е била схемата на ЦСКА. Пари за скъпи играчи и заплати има, но за друго няма същото беше при Лупи. Добре че влязоха в Европа да вземат малко пари че иначе отново щяха да фалират и да почнат отначало. Срам при милионите на Ганчев, Инджов и Стоичков да не си плащат наема и за треньорите.

    Коментиран от #6

  • 5 Гриша

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Той и Инджов има и Стоичков има ама не искат. Мислят само за джба си. Добре че е Гришата че наистина вади от джоба си.
  • 6 АААААААААААААа

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    А на Левски каква е схемата?

    Коментиран от #7

  • 7 Левски

    5 7 Отговор

    До коментар #6 от "АААААААААААААа":

    Ти кажи, при положение че нямаме пари пак плащаме колкото можем. Не сме фалирали чистим задължения колкото можем.Останаха като текущи задължения Хубчев и Насиру както и няколко вноски за НАП. До края на годината поне тези неща ще изчистим. Другите са по дългосрочни.
    Вие имате много пари, поне тези текущи неща чистете напуснали игрчи, треньори , наем за стадиона. От две години наем не сте плащали само купувате по някой дето сте го взели от някое дърво. Изключение прави Кери наистина добър играч ама на 32. От целият отбор имате един Турицов, който бихме го взели без да се замислим. Другото мерси.
  • 8 ЦСКА БГ

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    Всичко е платено!
    Нито Любо , нито Бруно имат претенции!
    Не четете глупостите на МАч телеграф - Шиши медия корпорейшън.