15 Септември, 2021 15:23 1 429 2

Неприятно за Лудогорец: Отборът замина за Дания без треньора си

  • валдас дамбраускас-
  • лудогорец-
  • мидтиланд-
  • лига европа

„Валдас ще бъде близо до отбора, така или иначе, благодарение на новите технологии“, успокои Ангел Петричев

Неприятно за Лудогорец: Отборът замина за Дания без треньора си - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец отпътува за мача с Мидтиланд от първия кръг на груповата фаза на Лига Европа без треньора Валдас Дамбраускас. Литовският специалист се е почувствал зле и от съображение за сигурност за здравето на всички е взето решение да остане в България. Предстои да бъде тестван за коронавирус и ако резултатът му бъде отрицателен може да се направи организация да отпътува за Дания.

„Валдас ще бъде близо до отбора, така или иначе, благодарение на новите технологии. Предполагаме, че не е коронавирус, защото той е ваксиниран. Все пак, ако пробата е положителна, ще трябва да се справим без него. Направили сме така, че да бъде близо до отбора, макар и онлайн. Той и неговите помощници са достатъчно добре стикован екип, за да се справят. Станислав Генчев има опита и като старши треньор“, каза изпълнителният директор на тима Ангел Петричев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мануил

    2 1 Отговор
    Нищо де,там ще си намерят треньорка.
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Леле ваксиниран, е сега го втаса сериозно.