Last news in Fakti

15 Септември, 2021 16:07 20 450 5

Мартин Стоев разкри скандално обстоятелство около националния отбор по волейбол

  • мартин стоев-
  • национален отбор по волейбол-
  • евроволей 2021

"Конкретно мога да кажа, че е имало случаи да се консултират състезатели кой да бъде треньор. Това е недопустимо", заяви специалистът, който води младежите до 19 години

Мартин Стоев разкри скандално обстоятелство около националния отбор по волейбол - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на волейболните ни национали до 19 години - Мартин Стоев, разкри, че би поел държавния ни тим, но само при определени условия. Специалистът изведе младите ни волейболисти до сребърните медали на световното първенство в Иран и така бе записан един от най-големите ни успехи при подрастващите.

"Ако ми предложат, условията ще бъдат тежки и стриктни. Нямам предвид финансови. Просто трябва да се променят много неща, които, според мен, от 2012 година досега са изпуснати", заяви Стоев пред BGvolleyball.com.

"Конкретно мога да кажа, че е имало случаи да се консултират състезатели кой да бъде треньор. Това е недопустимо. При такива обстоятелства успех никога няма да има и това се вижда за момента. Това е едно от малките неща, но не искам да влизам в подробности и да разкривам тайни от кухнята. Но има неща, които, ако не се променят, така ще си продължим. Ако изпълнят моите условия – да", завърши Стоев относно това дали би поел националите.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    82 4 Отговор
    Спомнихте ли си за Радо Стойчев и Матей Казийски - Императора?...

    Помните ли за какво и срещу кого се бореха?...

    Е, късно е вече...!!!

    Дааа...!!!

    Коментиран от #4

  • 2 Да ти

    55 7 Отговор
    Силвано Пранди е слаб треньор! Не ги е научил сервиз как се бие! Много грешки! Играе се стандартно без да се правят "пайпове"! Германците набързо ни научиха тактиката и ни върнаха в "1 ви клас"!Срам и позор! Вижте поляците чехите руснаците, французите! Учете се от тях! Мартин Стоев, това е треньорът! Показал и доказал!
  • 3 Ацо

    39 2 Отговор
    Е той Пранди ако трябва тепърва сервиз да ги учи да бият....
  • 4 Точно

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "SH BG":

    Това исках да напиша и аз.
  • 5 123

    18 2 Отговор
    Варианта за треньор от България - категорично Мартин Стоев

    Варианта от вън - Никола Гърбич
    Всичко останало - Пранди, Желязков и т.н. си е пунта Мара.