15 Септември, 2021 19:38 2 004 0

ВК ЦСКА с нов трансферен удар

  • вк цска-
  • волейболен клуб цска-
  • селекция-
  • иван латунов

"Армейците" привлякоха опитен център

ВК ЦСКА с нов трансферен удар - 1
Снимка: ВК ЦСКА

Централният блокировач Иван Латунов е второто ново попълнение, което ще играе за ЦСКА в предстоящия сезон, съобщават на сайта си от Волейболен клуб ЦСКА.

Ръководството на „армейците” има удоволствието да информира за привличането на 31-годишния българин, който достигна и до националния ни отбор. Латунов е висок 202 сантиметра, като се присъединява към 30-кратните шампиони на България в борбата за призовите места в Суперлигата.

Централният блокировач е двукратен шампион на страната, печелейки титлата през 2009-а с Левски и през миналия сезон с Хебър, под ръководството на Сашо Попов.

Той е двукратен носител на Купата на България, както и веднъж на Суперкупата. Кариерата му преминава още и през Монтана, с който е двукратен вицешампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА