Last news in Fakti

15 Септември, 2021 21:16 1 208 3

Разследването приключи. Президентът на ФИБА не е участвал в сексуален тормоз

  • хамане нианг-
  • фиба-
  • сексуален тормоз-
  • разследване

ФИБА получи независим доклад за разследването, в който се твърди, че няма намерени доказателства относно участието на Нианг в сексуален тормоз

Разследването приключи. Президентът на ФИБА не е участвал в сексуален тормоз - 1
Хамане Нианг, снимка: ФИБА

Хамане Нианг от Мали се завръща на поста президент на Международната баскетболна федерация (ФИБА) след разследване срещу членове на федерацията на Мали по обвинение в сексуален тормоз, съобщават от ФИБА.

През юни Нианг временно подаде оставка във връзка с разследването. ФИБА получи независим доклад за разследването, в който се твърди, че няма намерени доказателства относно участието на Нианг в сексуален тормоз.

"Това разследване е от изключително значение и бих искал да изразя моята лична и безусловна подкрепа за жертвите. Тези престъпления трябва да бъдат надлежно преследвани от ФИБА в съответствие с независими процедури. Тъй като беше потвърдена моята невинност, аз се връщам към служебните си задължения във ФИБА", заяви Нианг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здр

    0 0 Отговор
    Лесно ли се гушат патки,гъски,че утре почвам такава работа,някой ако има представа или опит да сподели

    Коментиран от #2

  • 2 Гушегъс

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Здр":

    Ми ... аз бачкам в тричарница за кучета ,нищо особено ....

    Коментиран от #3

  • 3 Здр

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гушегъс":

    Демек не е сложна работата така ли?