Last news in Fakti

15 Септември, 2021 22:24 1 586 4

С тези футболисти в Левски трудно ще има ефект от идването на Мъри

  • левски-
  • михаил вълчев

Михаил Вълчев не е много обнадежден от мача на "сините" срещу Локомотив (Пловдив)

С тези футболисти в Левски трудно ще има ефект от идването на Мъри - 1

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев коментира състоянието на отбора след видяното от равенството 2:2 с Локомотив (Пловдив) при дебюта на Станимир Стоилов начело на 26-кратните шампиони.

"Трудно може да се каже, че има някаква промяна с оглед на последния резултат. Мисля, че с тези футболисти, които в момента са в Левски, трудно ще има ефект от идването на Станимир Стоилов. Виждам, че в атака Георги Миланов все още не е във форма. Билал Бари не става за Левски. Единствено отляво Здравко Димитров показва по-добри игри. В средата на терена Борислав и Радослав Ценови имат качества, но бяха контузени. В халфовата линия са малко тромави и трудно се дава скорост на атаките.

През първото полувреме срещу Локомотив сините много трудно разиграваха топката и търсеха дълги подавания, които стават лесна плячка за противника. Защитата не е на нужното ниво, а това трябва да кажем и за вратарския пост. Николай Михайлов е добър вратар, но е необходимо да го показва и в мачовете, когато трябва да се спасява отбора. Трябват много тренировки.

При всички положения Станимир Стоилов ще започне да изгражда стил. Може би целите няма да са много високи. Ще видим през зимата, когато ще започне селекция, но при всички положения трябват 5-6 нови футболисти за атаката и средата на терена, но всичко зависи от финансите", казва Вълчев пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гунди Говедов

    8 4 Отговор
    Мааали...къф е тоя ракиджия бе
  • 2 Раев

    10 2 Отговор
    Купувайте билети да зареждам Г-класата говедааа.
  • 3 Така е

    4 2 Отговор
    Игонихте Божинката и цирка приключи!
  • 4 Кулинар

    1 1 Отговор
    Мишо Вълчев сигурно полудява от глад и само говори против Левски! С наднормено тегло е от дете, а в Левски беше дебел централен нападате тип “чака пред вратаяря на гюме да я ритне”…