16 Септември, 2021 05:55 1 412 7

Стойчо Младенов: Можем да се покажем в добра светлина пред Европа

  • стойчо младенов-
  • рома-цска

"Ще изиграем мача спрямо силните и слабите страни на Рома", заяви старши треньорът на ЦСКА на брифинга преди двубоя, който е днес

Стойчо Младенов: Можем да се покажем в добра светлина пред Европа - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели очакванията си от първия мач от груповата фаза на Лига на конференциите, който противопоставя "червените" и Рома.

"Трудно е изпълнимо, но ние имаме в отбора универсални футболисти, които играят на определени постове. Ще направим нужните ротации, за да запазим нашата тактика. Трябва да осъществим намеренията си, имаме нужните изпълнители", заяви Младенов.

"В такъв момент мога да определя две крайности. При нас сме на минимума откъм налични футболисти, а при тях са в изобилие. Все пак сме наясно с ротациите, които Моуриньо прави. Очакваме 4-5 промени от предишния мач."

"Това, което момчетата направиха, е блестящо. В тази група можем да трупаме само имидж. Футболистите като единици и самият клуб. Можем да се покажем в добра светлина пред Европа. Давал съм пример на футболистите как големият Христо Стоичков беше забелязан именно в такива мачове и ги мотивирам да покажат най-доброто си лице. Не съм гледал мача от миналата година, защото разликата е огромна. Миналата година Рома играеше много по-различен футбол, сега при най-добрия треньор в света се практикува коренно различен футбол и отборът им е в Топ 10 на Европа."

"Моуриньо е много човечен и добър човек, въпреки славата, която се носи покрай името му. Той никога не се промени. За кариерата му можем да говорим много, успехите му са огромни. Изключително много се радвам на тях, защото знам откъде и как е започнал. Интелектът и упоритостта му са нещото, което го дърпа напред. Ще се радвам да се видим, да си кажем няколко думи. Отдавна не сме имали тази възможност."

"Ще изиграем мача спрямо силните и слабите страни на Рома. Знаем как атакуват, разузнали сме до най-дребните детайли във футболистите им и ще се възползваме от всяка една тяхна грешка в дефанзивен план. Играем на чужд терен, тифозите им ще окажат голяма подкрепа, но ние сме взели под внимание всеки детайл и сме изградили нашата стратегия съобразено всичко", завърши специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bai Nudals

    5 6 Отговор
    Е все пак срещу резервите на Рома ще,излезете.

    Коментиран от #3

  • 2 Може

    4 0 Отговор
    Ако е слънчево....
  • 3 разсмя ме

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Bai Nudals":

    Имаш ли си идея за брутната "цена" на резервите на Рома? :)
    Сигурно е по-висока от цената на всички български футболисти взети заедно.

    Коментиран от #4

  • 4 Bai Nudals

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "разсмя ме":

    Стига с тия цени,всичко се решава на терена.
  • 5 иде поручик Бржевски

    4 3 Отговор
    Тос,мноо Прос
  • 6 един от многото

    3 1 Отговор
    Ами покажете се , кой ви пречи!
  • 7 Чорбата

    4 1 Отговор
    Може ... все пак имаш добър екип синът ти , жена ти ...