Last news in Fakti

16 Септември, 2021 10:27 1 726 24

Левски отново ще търси помощ от феновете си за задълженията към НАП

  • наско сираков-
  • левски-
  • нап-
  • фенове

Този разход е почти непосилен за Левски, а и гълта сериозна част от средствата, които влизат като постъпления

Левски отново ще търси помощ от феновете си за задълженията към НАП - 1
Снимка: БГНЕС

На „Герена“ бяха прави, след като обявиха, че там няма да завали дъжд от пари, въпреки новото и доста по-добро споразумение с Palms Bet. То позволи на „сините“ да направят спешни плащания, които Константин Баждеков разкри, че са свързани с НАП. „Сините“ бяха закъснели с няколко вноски, а по принцип нямат право на това, защото си докарват допълнителни лихви. Този разход е почти непосилен за Левски, а и гълта сериозна част от средствата, които влизат като постъпления. Затова на „Герена“ са обсъдили вариант да потърсят отново помощ от страна на феновете си. Както е известно, по време на извънредното положение именно по този начин бяха плащани вноските от по 140 000 лева на месец към хазната.

От началото на 2021 година обаче средствата започваха да секват, а в крайна сметка в момента със сигурност са стигнали почти до ниво 0, ако не се броят дребните средства, които влизат чрез SMS. За капак стана ясно, че месечната сума, която „сините“ имат да внасят, се е увеличила във времето, нищо че заплатите на футболистите са паднали, както обичат да се хвалят на „Герена“. Причината затова обаче е, че от Левски не са успели да внасят редовно задължителни вноски и осигуровки, които вървят с месечните възнаграждения на футболистите. Секнаха и данните за плащанията, които се извършват от клуба, което стана повод за критики към ръководството, както и открит конфликт между Наско Сираков и феновете, който избухна по време на Общото събрание. Запалянковците обвиниха голмайстор номер 1 за липсата на прозрачност в управлението и дори поискаха той да се оттегли и да остави акциите, които му бяха прехвърлени.

Сега на „Герена“ се надяват, че ще успеят отново да си върнат доверието в запалянковците. Особено, след като Станимир Стоилов се завърна там и започна да действа с размах. Феновете също са уверени, че Левски вече започва да прилича на клуб, най-вече заради действията, които предприе Стоилов. Сега „сините“ се надяват, че феновете отново ще им помагат финансово. Целта е не да се набира цялата сума, но поне сериозна част от нея, което сериозно ще облекчи бюджета поне до Нова година, когато се очаква финансовото състояние да се подобри още.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дико Сашов

    26 1 Отговор
    А в нормалните държави просията е забранена!
  • 2 Райно Мартинов

    5 20 Отговор
    Давайте сметките да помагаме, а не като оранжавите припоци да оставим клуба да умре, да фалира и да припознаваме някой помак на ДС!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 12345

    26 1 Отговор
    Мърката Стоилов, Симеонка Славчева, Жорката Миланов взимат петцифрени заплати, а Раев плаче за стотинки за данъци. РАЕВ - СМЕШЕН СЕ! Ф А Л И Т!
  • 5 ГЕРЕН

    16 1 Отговор
    ПЪЛНА КАША.... ЕДИН КАЗВА ЗЛЕ СМЕ ДРУГИЯ ИСКА ПАРИ ЗА НАП.
    ТРЕТИ ГОВОРЕХА ДОБРЕ СМЕ ДО
    ТРИ МЕСЕЦА ЩЕ ДОЙДАТ ЕДНИ
    4 000 000.ПОДПИСАХМЕ С ОЩЕ ДВАМА СПОНСОРИ. И НА КОГО
    ДА ВЯРВАМ. МЪКИ.

    Коментиран от #8

  • 6 ура

    11 0 Отговор
    Ура! Левски е спасен... , ама друг път! Константин Папазов ще спасява Левски, ама кой левски не се знае...А бе той нали си държи зала Универсиада, дреме му на сайдера.
  • 7 Защо

    21 0 Отговор
    Защо отборът не е с отнет лиценз като е в несъстоятелност и не може да си плаща?

    Коментиран от #10

  • 8 1324

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕРЕН":

    Вярвай на Михайлов и Лечков , че държат лиценза. Иначе Бербо да ги е пуснал отдавна да падат свободно.
  • 9 Нагли просяци

    22 0 Отговор
    Няма толкова нагло ръководство! Раздават се хиляди под масата, а като свършат парите се обръщат към феновете да отделят от мизерната си заплатка.Ама то не е луд този, дето яде баницата... Тези трябвше да ги закрият отдавна.

    Коментиран от #11

  • 10 Левскар

    1 7 Отговор

    До коментар #7 от "Защо":

    Кой каза че не може, факти ли? Към НАП има да плаща само 3 вноски, към Хубчев краен срок е нова година а Насиру вде още се договарят. Всичко върви по план, до нова година ще има наваксване.
  • 11 Левскар

    1 10 Отговор

    До коментар #9 от "Нагли просяци":

    Само ние феновете можем да кажем да се закрива или ме. Ние йазваме НЕ НЕ НЕ. До нова година ще сме съпер. Чакаме исринските ЦСКАри в събота на герена.

    Коментиран от #12

  • 12 дедо

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Левскар":

    Личи ти, че си от обора. Страшно неграмотен, а може би и от махалата ;) . Върни се в училище и първо спаси себе си, после се хвърляй да спасяваш някой друг :)

    Коментиран от #15

  • 13 Баба Дора

    2 0 Отговор
    Чакам ви.
  • 14 хаха

    3 0 Отговор
    е не мога!Вие сте идиоти.

    Коментиран от #19

  • 15 Левскар

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "дедо":

    ОК коментара е писан на телефон и пръстите ми са дебели. Това е форум за футбол а не за правопис.

    Коментиран от #23

  • 16 Зайо Байо

    2 0 Отговор
    За едни ФАЛИТ , за други СПАСЕНИЕ ! Кой определя това ?
  • 17 Кума ЛисА

    2 0 Отговор
    Хайде пак балъците да дават джобните си , за да пълнят гушите на босовете !
  • 18 ежко БЕЖКО

    2 0 Отговор
    Интересна работа - бедняците дават парите си , за да напълнят гушите на богаташите !
  • 19 фотоУВЕЛИЧЕНИЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "хаха":

    Че са ИДИОТИ е ясно на всеки НОРМАЛЕН човек !
  • 20 ЕПИхлорХИДРИН

    1 0 Отговор
    Защо дават заплати по 10 000 лева , а дължат пак мириони към НАП ? Как става това ? Да не би Бойко и Делян да са станали собственици , под масата ! ?
  • 21 уртумурдук

    1 0 Отговор
    Дайте ни номера на сметката , та да помогнем и ние ! Всички обичаме Васил Левски , но не и сините плужеци , които се кичат с името му !
  • 22 ЗАКРИВАЙ

    2 0 Отговор
    Като не можете да се самоиздържте, закривайте го тоя отбор и футбол, тази черна дупка само поглъща пари за нищо, закривай, има по-важни неща от футбола и агитките-биячи!
  • 23 все пак

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Левскар":

    трябва да знаеш че не ти говори за правопис а за акъл.На КОЛКО ГОДИНИ СИ ЧЕ ОЩЕ ВЯРВАШ В ДЯДО КОЛЕДА.
  • 24 сираков раев

    0 0 Отговор
    да му имам акъла на българина,дето му идва из от после!