Last news in Fakti

16 Септември, 2021 10:45 1 973 1

Наско Сираков и Мъри започват преговори за нов договор на Миланов

  • наско сираков-
  • станимир стоилов-
  • левски-
  • илия миланов

Целта е Миланов да подпише дългосрочен контракт, а при интерес от друг отбор да бъде продаден за добра сума и свежи пари да постъпят в касата на клуба

Наско Сираков и Мъри започват преговори за нов договор на Миланов - 1
Снимка: БГНЕС

Левски започва опити да подпише нов договор с един от най-добрите си футболисти - Георги Миланов. Наско Сираков и Станимир Стоилов са обсъдили плановете си за зимната селекция. Опитният специалист, който държи цялата спортно-техническа власт в клуба, е споделил на кои постове иска да се подсили тимът.

Едно от желанията на Станимир Стоилов е да подсигури и оставането на Георги Миланов на "Герена". Треньорът държи халфът да продължи в Левски и през следващия сезон. Бившият национал има договор със сините до края на това първенство, което означава, че през зимата ще може да преговаря с друг клуб, а през лятото да напусне като свободен агент.

Целта е Миланов да подпише дългосрочен контракт, а при интерес от друг отбор да бъде продаден за добра сума и свежи пари да постъпят в касата на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Двуок ЦИКЛОП

    0 0 Отговор
    Как ще го задържат ? Като му дадат доста пари ! А как ще стане това , щом имат огромни дълтове към НАП вече години ?