Last news in Fakti

16 Септември, 2021 14:07 1 380 5

Пеле: Готов съм всеки ден да играя 90 минути плюс продължения

  • пеле-
  • футбол-
  • легенда

Пеле е единственият футболист в историята, който е ставал световен шампион три пъти - през 1958, 1962 и 1970 година, като той е и голмайстор №1 в историята на Бразилия със 77 гола в 92 мача

Пеле: Готов съм всеки ден да играя 90 минути плюс продължения - 1
Снимка: БГНЕС

Световната футболна легенда Пеле демонстрира чувство за хумор по време на възстановяването си от операция за премахване на тумор от дебелото черво, като заяви, че вече е "настроен да играе 90 минути плюс продължения".

В началото на този месец лекарите откриха тумор в дебелото черво на Пеле по време на рутинна проверка и той бе опериран в болница "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло, а вчера той напусна интензивното отделение на лечебното заведение, но остава под лекарско наблюдение. "Приятели, това съобщение е към всеки от вас. Не си помисляйте и за миг, че не съм прочел хилядите прекрасни съобщения, които получавам. Големи благодарности на всички вас, които отделихте минутка от деня си, за да ми изпратите позитивна енергия. Любов, любов и любов! Вече напуснах интензивното отделение и съм в стаята си. Всеки ден съм по-щастлив и с настроение да играя 90 минути плюс продължения. Скоро ще бъдем заедно!", написа Краля на футбола в Инстаграм.

Пеле е единственият футболист в историята, който е ставал световен шампион три пъти - през 1958, 1962 и 1970 година, като той е и голмайстор №1 в историята на Бразилия със 77 гола в 92 мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кукуряк

    3 2 Отговор
    Разбира се, с възрастта възможностите на фантазията растат.
  • 2 ПЕЛЕ

    2 0 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТ НА БЕСЕФЕСЕ
  • 3 Християно Роналдов

    1 8 Отговор
    Как ще играеш 90мин бе маймуноо грознаа още на 2рата минута и си в ковчег
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 васик атанасова

    1 0 Отговор
    ДАА И АЗ ТАКА СИ МИСЛЕХ ЗА БОКСА
    АМА МОГА САМО ЕДИН РУНД
    ЯСНО Е ЧЕ СЕ Е ПОШЕГУВАЛ НЕ ГО ПРИЕМАМ В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ