17 Септември, 2021 00:05 2 728 20

ЦСКА стартира ударно в Рим, но след това Рома помете "армейците"

  • цска-
  • рома-
  • рома-цска-
  • лига на конференциите-
  • 5:1

Тимът на Стойчо Младенов отнесе 5 гола от именития си съперник

ЦСКА стартира ударно в Рим, но след това Рома помете "армейците" - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

ЦСКА стартира с тежко поражение участието си в груповата фаза на Лига на конференциите, след като падна с 1:5 от Рома в Рим.

"Червените" започнаха ударно двубоя и поведоха с 1:0 след попадение на Греъм Кери в 10-ата минута. Римските вълци обърнаха до почивката с точни изстрели на Лоренцо Пелегрини и Ел Шарауи. В 62-ата отново Пелегрини се разписа за 3:1. Джанлука Манчини отбеляза четвърти гол в 82-ата минута, а Тами Ейбрахам оформи крайно 5:1.

В 10-ата минута напористата игра на българския тим бе материализирана от Кери. Ирландецът се възползва от пас отляво на Вилдсхут, преодоля с поемане няколко бранители и след страхотен шут под гредата не остави шанс на Патрисио за 1:0.

Рома отговори с добро положение минута по-късно, но Ел Шарауи стреля с глава в аут.

В 17-ата минута Йомов допусна грешка, позволявайки на Шомуродов да му отнеме топката и да излезе очи в очи с Бусато, но стражът на червените спаси шута на нападателя.

В 24-ата минута ЦСКА - София се възползва от грешка на Смолинг, разигра добре топката в предни позиции и Кръстев шутира, но Патрисио спаси.

Минута по-късно атака на римските вълци отдясно завърши с подаване към Пелегрини, който овладя на границата на наказателното поле и след фалцов параболичен шут с десния крак не остави шанс на Бусато - 1:1.

Рома осъществи пълен обрат чрез Ел Шарауи в 38-ата минута. Халфът се възползва от неразбирателство в отбраната на червените, получи пред границата на наказателното поле и с изстрел до дясната греда направи 2:1.

Малко преди края на редовното време за първата част италианците пропуснаха да вкарат трети гол. Шомуродов излезе сам срещу Бусато, но стражът на ЦСКА - София го затвори добре и спаси удара.

Червените отговориха с шут на Мухар в 45-ата минута, който рикошира в крак на бранител и профуча опасно близо покрай лявата греда.

Втората част започна с изстрел на Лам, а в 55-ата минута същото стори и Мухар, но и в двата случая Патрисио улови.

Така се стигна до 62-ата минута, когато Рома реализира за трети път с първата си по-опасна атака за втората част. Ел Шарауи намери отляво Калафиори, който нахлу опасно до аутлинията на 6-7 метра от вратата на червените и върна към Пелегрини, който не уцели добре топката от близка дистанция, но все пак тя влезе в мрежата на Бусато.

В 76-ата минута резервата Баи получи отдясно и шутира силно, но над напречната греда. Четири минути по-късно Вилдсхут спря контраатака на вълците с нарушение срещу Перес и бе изгонен с втори жълт картон.

В 82-ата минута Рома поведе с 4:1. Смоулинг нацели лявата греда след центриране отляво, а при добавката Манчини нямаше как да сбърка. Секунди по-късно Шомуродов направи сериозен пропуск, шутирайки в дясната греда очи в очи с Бусато.

По-точен мерник показа резервата Тами Ейбрахам в 84-ата минута, когато вкара за 5:1.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо-Сф

    18 20 Отговор
    Само толкова малко ли бе Ловеч?Стойчо наругай съдията!Той е рецидивист нали?Остава ти първенство до ноември и после си АУТ.

    Коментиран от #7

  • 2 Теодоро

    16 24 Отговор
    ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!ДОЛУ Литекс цка
  • 3 Мяууу🐈🐈🐈

    15 14 Отговор
    Мяууу, Мяуриньо съм, много сме силни, бихме на клизма звездния галактически отбор на ЦСКА София, мяууу, отивам да си изпия млекцето от шампионската купичка. Наздраве (🏆👼👑🤡)

    Коментиран от #20

  • 4 ОбективНО

    15 13 Отговор
    Проблема Стойчо много ясно го каза преди да излети отбора за Рим: само ЦСКА-София плаща наем, а това изпива кръв и финанси, които могат да се ползват за още трансфери на играчи с висока класа и почти нулеви заплати! Стойчо го каза.

    Коментиран от #6, #18, #19

  • 5 БЯЛА

    10 7 Отговор
    ТИШИНА
  • 6 проблеми много

    12 8 Отговор

    До коментар #4 от "ОбективНО":

    и Стойчо ще ги осветли с една фраза:"Всички са против ЦСКА". Когато го назначиха, казах че основния тактически ход на Стойчо е бил и ще бъде да разправя, че всички са против ЦСКА. Това за българското футболно първенство върши чудесна работа, а навън, каквото стане. "Вдигаме главите и гледаме напред". Нерон е запалил Рим, не ние. Какво толкова...
  • 7 Този некадърник

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "Локо-Сф":

    съдията да знае, че аз съм Тройчо Петков Романов- Римски и да не си прави майтап с нас.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Asdfg

    5 7 Отговор
    Браво! Вън белите от цецка-лойч! Къде е Стоичков?
  • 10 Asdfg

    9 5 Отговор
    Павлеееееееееее,тирето Павлееееееееее! Забравяш тиретоооооооо мисиркооооооооо! Павлееееееееее,ти люляк ли си? Дух.ш ли на Ивайло мисирката?
  • 11 Чорбата

    14 6 Отговор
    Стойчо се оказа прав , че може да вземе нещо от Рома , е взе 5 .
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бурмата

    9 6 Отговор
    Винаги съм казвал, Стойчо е мотиватор, не треньор. Тръгне ли негов мач в грешната посока, няма верен ход. Иначе целия му речник се състои от петдесет думи, повтаряни по няколко пъти. Това го знае и Гришата, който не искаше да чуе за него обратно в ЦСКА. Докара го след сблъсъка на феновете и Стойчо Стоилов, да им угоди.

    Коментиран от #14

  • 14 Левски 1914

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "Бурмата":

    Не стига че не могат да направят отбор ами развалиха и на Локо Пд , като взеха Бруно ТИРЕТО и после го изгониха.
  • 15 Червено знаме

    5 1 Отговор
    Първо, що пише Дания, под редовете за мача? Да не би Рим, вече да е в Копенхаген? И друго... да се увеличи от 2 минути на 10 минути, времето за романтичен секс на пишещия "датчанин"!
    САМО ЦСКА!
  • 16 😈😈😈😈

    4 5 Отговор
    Без да съм фен на този спорт спорт никакъв не гледам , познах че ще паднат , изкарах пари от този мач . Рома игра а ЦСКА то гледа и се учи как се играе .
  • 17 Говедата

    3 0 Отговор
    ...изпълзяха от дупките си.
  • 18 Смяяях

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "ОбективНО":

    Плаща наем??? Я пак???
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Варна

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мяууу🐈🐈🐈":

    Без основните и най-важни футболисти във всяка една линия на ЦСКА, води до закомомерен резултат срешу отбор като Рома.

    Без Кайседо и Бисмарк в атака, без Юга и Джеферсон във халфовата линия и без Кох и Тибо Вион в защита е нормално.

    Следващите трансфери в ЦСКА трябва да са на много бързи и скоростни футболисти. За да може отбора да играе на контра атаки срещу такива отбори от топ 10 на Европа.