17 Септември, 2021 07:28 3 048 7

Копенхаген иска сина на Вили Вуцов

  • светослав вуцов-
  • славия-
  • копенхаген

Датският гранд дори е изпратил конкретна оферта преди затварянето на летния трансферен прозорец, но до сделка не се е стигнало

Копенхаген иска сина на Вили Вуцов - 1

Копенхаген иска вратаря на Славия Светослав Вуцов, твърди”Тема Спорт”. Датският гранд дори е изпратил конкретна оферта преди затварянето на летния трансферен прозорец, но до сделка не се е стигнало.

Тимът, който отстрани Локомотив Пловдив в Лигата на конференциите, желае силно младежкия национал в състава си и през зимата отново ще се опита да го привлече. След двубоя с ЦСКА - София името на Вуцов много нашумя. Той спаси дузпа и куп положения, а президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че за стража е имало оферта от чужбина за 2 милиона евро.

Според запознати предложението е било именно от Копенхаген. Датчаните са предложили доста прилични лични условия за 19-годишния вратар, но е било преценено, че е по-добре да се изчака с надеждата, че със силните си игри Вуцов ще привлече погледите и на още по-големи европейски клубове.

Преди година Славия вече продаде свой вратар в чужбина. Гръцкият младежки национал Антонис Стергиакис беше продаден в английския Блекбърн. Самият Вуцов в разговори с ръководството на Славия е бил категоричен, че у нас ще пази само на вратата на “белите”, а желанието му е да бъде трансфериран в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туньо Туньов

    4 0 Отговор
    В смисъл,,тази "куца оферта"от 2милиона евро Бат Венци се надява да стане 20милиона и ПСЖ , СИТИ И ЧЕЛСИ ДА НАДДАВАТ ЗА ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ....
  • 2 МеринджейО

    6 1 Отговор
    Малката Вуца ще играе в Англия! Само топ4 отбори за него…
  • 3 Лост

    6 0 Отговор
    Имаше и един Марио Кирчев. И той беше продаден в Ювентус, а къде е сега?

    Коментиран от #6

  • 4 Сандо

    2 3 Отговор
    А за гола при младежите докладвали ли са на Копенхаген?
  • 5 Erika SS

    0 2 Отговор
    Ааа не става... Момчето отива в цска-свинско знаме 🤭
  • 6 1913 г

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лост":

    Не Кирчев, а Кирев. Сега си е направил хотел в родния си град Сапарева баня, до Дупница.По едно време пазеше в Монтана или там някъде...Сам си развали формата от звездомания.но пък спечели пари.
  • 7 Хамбург

    2 0 Отговор
    Най-малкия Вуца е сериозно момче, баща мву го държи строго, не се лигави. Спазва режим и идисциплина. Чака го добро бъдеще.Най-добре е да играе в чужбина, защо му е да ходи в български отбор, независимо дали е от Подуене или от Ловеч, или от РЯзград.Трябва да играе някъде в Западна Европа.