17 Септември, 2021 19:25 2 050 0

Браво! Българка е финалистка на Европейското по спортна аеробика

  • дарина пашова-
  • спортна аеробика-
  • европейско първенство

Пашова изигра отлично съчетанието си и беше оценена с 22.000 точки

Браво! Българка е финалистка на Европейското по спортна аеробика - 1
Дарина Пашова, архивен кадър

Българката Дарина Пашова се класира на финала на Европейското първенство по спортна аеробика в италианския град Пезаро с първа оценка в квалификациите при жени индивидуално в конкуренцията на 34 състезателки.

Пашова изигра отлично съчетанието си и беше оценена с 22.000 точки. Втора се нареди румънката Теодора Куку с 21.900 точки, а трета в пресявките е украинката Анастасия Курашвили с 21.800. Световната шампионка от Турция Айше Онбаши направи сериозна грешка и не намери място на финалите, след като се нареди 13-а с 20.050 точки.

В категория тройки при юношите и девойките Радина Лулчева, Никол Черпокова и Алекс Ангелова останаха на 10-о място в квалификациите и са първа резерва за финалите. Българите получиха оценка от 18.450.

По-късно днес са квалификациите при смесените двойки, където ще участват Ана-Мария Стоилова и Антонио Папазов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА