18 Септември, 2021 14:18 1 969 0

Има надежда Мбапе да остане в ПСЖ

  • псж-
  • андер ерера-
  • килиан мбапе-
  • договор

Ерера говори пред “El Larguero” за своето приключение в ПСЖ в последните сезони, но главната тема на разговора бе бъдещето на неговия съотборник Мбапе и взаимотношенията им

Има надежда Мбапе да остане в ПСЖ - 1
СНИМКА: БГНЕС

Халфът на Пари Сен Жермен Андер Ерера вярва, че звездата на тима Килиан Мбапе може да благоволи да подпише нов договор с парижани и да избегне напускане със свободен трансфер в края на сезона.

Ерера говори пред “El Larguero” за своето приключение в ПСЖ в последните сезони, но главната тема на разговора бе бъдещето на неговия съотборник Мбапе и взаимотношенията им.

“Имам предчувствието, че той ще остане. Клубът винаги ни е казвал, че Килиан остава. Попитах го две седмици преди да затвори трансферния прозорец дали ще ни напусне, но той отговори категорично, че остава за сега. Всичко, което виждам по медиите няма нищо общо с това, което се случва в клуба наистина. Реално погледнато, дали Мбапе ще остане и през следващия сезон, или не, зависи напълно от представянето на отбора през тази година”, допълни Ерера пред испанското издание.

Напомняме, че договорът на Килиан Мбапе с ПСЖ изтича в края на тази кампания и ако световният шампион не го поднови преди зимата, то той може да напусне Париж със свободен трансфер другото лято.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА