Last news in Fakti

18 Септември, 2021 15:18 1 529 1

Водят Меси и компания на турне в Катар

  • псж-
  • лионел меси-
  • катар-
  • турне

По време на турнето ще бъдат показани и стадионите за Мондиала, който ще се състои в Катар от 21-и ноември до 18-и декември 2022 година

 Водят Меси и компания на турне в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сен Жермен на Лионел Меси ще направи турне в Катар от 16 до 20 януари 2022 година, което ще е първо за парижани от 2019-а насам. То ще приключи с приятелски мач в Рияд (Саудитска Арабия) срещу селекция от най-добрите футболисти на местните отбори Ал-Хилал и Ал-Насър.

По време на турнето ще бъдат показани и стадионите за Мондиала, който ще се състои в Катар от 21-и ноември до 18-и декември 2022 година.

Това ще бъде шестото посещение на ПСЖ в Катар, откакто фондът от арабската държава пое френския клуб през 2011 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вече се чуват

    1 0 Отговор
    гласове, че се търси начин Меси да се върне в Барселона. (Знам, че звучи хейтърски, но... Внимание!... Аз лично, виждам Зизу начело на ПСЖ. А след размяната на остри реплики между ултрасите на Сити и Гуардиола, Пеп на мястото на Луис Енрике., макар много хора на Камп Ноу, да го мечтаят на тяхната скамейка. Големи турболенции се задават по върховете на европейския футбол.)