Last news in Fakti

19 Септември, 2021 17:12 2 527 0

Солскяер и Рио Фърдинанд кръстосаха шпаги заради Роналдо

  • манчестър юнайтед-
  • оле-гунар солскяер-
  • рио фърдинанд-
  • кристиано роналдо

Според бившия защитник Кристиано Роналдо е иззел функциите на Солскяер след смяната си и е давал съвети на играчите

Солскяер и Рио Фърдинанд кръстосаха шпаги заради Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Mениджърът на Манчестър Юнайтед Оле-Гунар Солскяер скочи на бившия си съотборник на "Олд Трафорд" Рио Фърдинанд. След загубата на "червените дяволи" с 1:2 от Йънг Бойс в Шампионската лига Фърдинанд разкритикува Солскяер. Според бившия защитник Кристиано Роналдо е иззел функциите на Солскяер след смяната си и е давал съвети на играчите. Повод за това беше момент от мача, в който порутаглецът беше застанал до Солскяер и подвикваше на колегите си.

"Рио понякога говори за неща, от които наистина не разбира. Трябваше да има жълт картон за Мартинс Перейра, защото събори Неманя Матич. И Бруно, и Кристиано внезапно скочиха и бяха до мен. Те бяха там за кратък момент и извикаха на съдията. Но след това и двамата седнаха.

Знаем, че в тази техническа зона е разрешен само един човек и това съм аз или Майкъл Карик, Мик Фелан или Кийрън Маккена. Това беше просто импулс на момента, Перейра трябваше да бъде изгонен, така че нямам проблем с тях да проявят някаква емоция и след това да се върнат местата си. Но Роналдо не е давал инструкции на играчите”, обясни Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА