Last news in Fakti

19 Септември, 2021 20:20 2 142 9

ЦСКА превзе Враца, удари Ботев след обрат

  • цска-
  • ботев враца-
  • футбол

"Червените" се наложиха с 4:2 като гост след като се наложи да реализират пълен обрат

ЦСКА превзе Враца, удари Ботев след обрат  - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА победи Ботев (Враца) в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. "Червените" се наложиха с 4:2 като гост след като се наложи да реализират пълен обрат.

Дориан Бабунски шокира "Армейците" в началото на двубоя, но след попадения на Йомов, Баи Мазику и отново Йомов, подпечатаха успеха.

Днешните два гола са първи за Георги Йомов с екипа на "червените" за първенство.

Срещата започна доста интересно. В 7-ата минута, домакините успяха да поведат и да шокират рано "червените". Юлиан Ненов подаде отличен пас към Виктор Василев, който не успя да предолее излезлия Евтимов като вратарят скъси дистанцията и играчът на домакините загуби равновесие. Евтимов бе бутнат от Асен Дончев и също се озова на тревата, а Бабунски връхлетя и насочи топката към опразнената врата за 1:0.

ЦСКА превзе Враца, удари Ботев след обрат
Снимка: cska.bg

В 16-ата минута, "червените" успяха да изравнят сравнително бързо. Йоан Баи проби по левия фланг и центрира към Георги Йомов, който от близка дистанция засече с десния крак за 1:1. Това бе първи гол за национала с екипа на "червените" за първенство.

В 50-ата минута, Баи бе изведен много добре от Варела и напредна по фланга, навлезе в наказателното поле и вкара. Съдията отмени попадението заради несъществуваща засада при паса към лятното попълнение на гостите, но след намесата на ВАР, решението бе променено - 1:3.

В 73-ата минута, като от нищото, след втория си точен удар, Ботев Враца вкарва втория си гол във вратата на гостите. Красимир Тодоров намери Мирослав Маринов, който от малък ъгъл се разписа с удар с десния крак, за да завърже интригата в двубоя.

Девет минути преди края на редовното време, Георги Йомов вкара втория си гол в мача след като се вклини между двама от защитниците и останал очи в очи с Костов направи 2:4.В добавеното време влезлият на смяна Греъм Кери удари гредата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ред арми

    20 7 Отговор
    Ще превземем и Гейрен арена Подуяне.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Пепи

    8 14 Отговор

    До коментар #1 от "Ред арми":

    Първо си решете РОМския въпрос.
  • 3 Динамо 1949г

    7 7 Отговор
    Тия чорбари много опасни ва батко! Дано да ни додат, че ще ни праат на резил на Герена!
  • 4 Стоян Александров

    6 17 Отговор
    А бе еййййй урезилихте Майка България бе еййййййййй. 5 на 1 с резервите е не пълен, а тотален ПОЗОР. Пълен срам и пълен позор. И толкова много,,българи" в състава нямам думи....позор. ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ ЩЕ ВИ РАЗМАЖЕ ОТ БОЙ. Вие сте толкова слаби, че даже Ви се чудя на аамочувствието дето вадите. А тоз другар Тройчо вече е Петорчо. Да си го знае. Ииииии извънземниъе не Ви харесват и Вие сте сами срещу всички да си го знаете. Петорчо вече юоже да започне да реве. Почвай Петорчо още от сега ти само това умееш. 5 на 1 от дължоките резерви....срам и позор....лелелелеле. цеца етеиполска от Лойч. Позор сте бе еййййй. Евроидиоти. Доказани много пъти при това. 5 на 1 от резервите е точно за евроидиоти.

    Коментиран от #7, #8, #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Стоян Александров

    6 10 Отговор
    След петия гол Маориньо наредил да няма вече никакви удари към вратата. Е това кажете ми какво е ? ПОЗОР. ПЪЛЕН И ТОТАЛЕН ПОЗОР.
  • 7 Ха-Хо

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Ах, колко жалко е да си леФскар. Само злоба им остана да ръсят. Моето момче, и 10:0 да беше завършил, няма значение. Ние играем в Европа и то с отбори от класата на Рома. Миналата година дори ги бихме.
    Отборът на просяците къде играе?
  • 8 Той

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Ти май отдавна не си ходил на лекар. Не е добре, загубил си връзка с реалността!!!
  • 9 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян Александров":

    Той беше шесторчо в Чехия с националния отбор сега целта му е да стане седморчо и като достигнат любимия им резултат 8 – 0 ще стане осморчо.