19 Септември, 2021 21:45 6 494 2

Помогна ли Роналдо на Де Хеа да спаси дузпата в края на срещата с Уест Хям?

  • манчестър юнайтед-
  • де хеа-
  • уест хам-
  • кристиано роналдо-
  • дузпа

След мача в социалните мрежи се появи снимка, на която се вижда как Кристиано, който е клекнал с лица към Де Хеа, посочва с ръка ъгъла, в който смята, че дузпата ще бъде изпълнена

Помогна ли Роналдо на Де Хеа да спаси дузпата в края на срещата с Уест Хям? - 1
Снимка: Twitter

Манчестър Юнайтед постигна изключително драматична победа с 2:1 в трудно гостуване на Уест Хям в двубой от петия кръг на Висшата лига. Голямата звезда на "червените дяволи" Кристиано Роналдо отново бе в центъра на събитията.

Португалецът изравни резултата през първата част, вкарвайки четвъртия си гол в три мача, откакто се завърна на „Олд Трафорд“. През второто полувреме Роналдо на три пъти претендираше за дузпа, като поне в една от ситуациите имаше съвсем реални основания такава да бъде отсъдена. В добавеното време обаче дузпа получи Уест Хям. Давид Де Хеа спаси 11-метровия наказателен удар, изпълнен от Марк Нобъл.

Това бе първа спасена дузпа за испанеца от април 2016 година. След мача в социалните мрежи се появи снимка, на която се вижда как Кристиано, който е клекнал с лица към Де Хеа, посочва с ръка ъгъла, в който смята, че дузпата ще бъде изпълнена. В крайна сметка Нобъл стреля именно там, а Де Хеа изби, носейки трите точки на "червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    0 9 Отговор
    Тези номера и аз ги знам.😜
  • 2 Е ?????

    4 2 Отговор
    И !!!!!