20 Септември, 2021 08:42 3 814 3

Почетино разясни ситуацията около смяната на Лионел Меси

  • лионел меси-
  • маурисио почетино-
  • псж-
  • смяна-
  • олимпик лион

Преценихме да извадим Меси, за да го предпазим от евентуална контузия

Почетино разясни ситуацията около смяната на Лионел Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино разясни ситуацията около смяната на Лионел Меси в мача срещу Лион. Аржентинската звезда остана ядосан, че трябваше да напусне терена четвърт час преди края на двубоя и не подаде ръка на Почетино.

"Преценихме да извадим Меси, за да го предпазим от евентуална контузия. Предстоят ни важни мачове и трябва да сме сигурни, че той ще е на линия. Това решение беше за доброто на отбора. Понякога действията на треньора се харесват на играчите, друг път - не. Всички знаят, че разполагаме с велики футболисти, затова и отговорността е голяма. Говорих с Меси и той каза, че всичко с него е наред. Няма никакъв проблем", обяви Почетино.

"Чудесно е, че успяхме да победим. Беше важно, особено след трудния мач в Брюж. Лион е много качествен отбор, който показва привлекателен футбол. През второто полувреме се възползвахме от положенията си и спечелихме", каза още аржентинският специалист.

Неговият колега Петер Бош пък изрази несъгласие с отсъждането на дузпата, от която Неймар изравни резултата.

„Не виждам никаква вина в нашия защитник. Самият той беше държан за ръката от Неймар. Първоначално помислих, че има дузпа, но когато видях повторение на ситуацията, разбрах, че това не е така“, коментира Бош.

„Не заслужавахме да загубим. Дори и равенството щеше да е приемливо, но вместо това допуснахме гол в последните минути“, сподели още треньорът на „хлапетата“.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    13 0 Отговор
    Е по-важен мач от претендент номер 2 за титлата след ПСЖ едва ли има, че да го пазиш за важните мачове
    Въпрос на време беше да ви видим скарани, но не очаквах да е толкова скоро
  • 2 Гого

    16 2 Отговор
    Почетино не е длъжен да дава обяснение на Меси,защо го е сменил.Така е решил и така е направил.Ако не искаше да го сменят,да си беше стоял в Барса,там беше ...идол...тук си....цифрта 30 на фанелката..
  • 3 Бате Боби

    3 1 Отговор
    А каква дузпа им дадоха,чист фал на Неймар. Ама който плаща той поръчва музиката😂😂😂