Last news in Fakti

20 Септември, 2021 11:37 1 592 3

Треньорът на Нефтохимик: Лятната ни селекция е катастрофа

  • нефтохимик бургас-
  • людмил киров-
  • втора лига

Към момента обаче нищо не можем да направим, защото трансферният прозорец е затворен

Треньорът на Нефтохимик: Лятната ни селекция е катастрофа - 1
Снимка: БГНЕС

Нефтохимик Бургас е предпоследен в класирането на Втора лига с нищожния актив от 5 точки в изиграните до момента 10 мача. „Шейховете“ отпаднаха и от турнира за Купата на България от третодивизионния Локомотив (Горна Оряховица). Причините за трагичното представяне на отбора от началото на сезона коментира пред Sportal.bg завърналият се наскоро като старши треньора Людмир Киров.

"Резултатите отговарят на възможностите на състава. С качеството, което имаме, това е максимумът, който можем да направим. Лятната селекция на Нефтохимик е катастрофа. Към момента обаче нищо не можем да направим, защото трансферният прозорец е затворен. С този потенциал ще работим до края на годината. Имам уверението на ръководството, че тогава ще извършим нужната селекция. Необходими са ни опитни футболисти за всеки пост. Това не означава, че ще освободим всички футболисти, с които работим сега. Напротив, в оставащото време до края на сезона, играчите ще имат време да докажат, че заслужават да останат“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    2 0 Отговор
    ЗА СЪВЕТ,КЪМ ЯСНОВИДЦИТЕ ОТ ТРЕНД...ХЪХЪХЪ...
  • 2 Лост

    0 0 Отговор
    Цели 5 точки. Миналата година и толкова нямаха.
  • 3 Сандо

    0 0 Отговор
    Футболът отдавна катастрофира в Бургас.А какви мачове гледахме навремето!И какви футболисти играеха!