20 Септември, 2021 19:35 2 024 1

Хебър-ЦСКА няма да се играе в Пазарджик

  • хебър-
  • цска-
  • хебър-цска-
  • купа на българия-
  • стадион локомотив

Двубоят остава по програма на 22 септември (сряда) от 16 часа

Хебър-ЦСКА няма да се играе в Пазарджик - 1
Снимка: БГНЕС

Мачът от турнира за Купата на България между Хебър и ЦСКА ще се играе на стадион “Локомотив” в Пловдив, съобщи "Дспорт", а фенклубът на пазарджиклии потвърди информацията. Причина за промяната е лошият терен на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик, който притесни сериозно домакините.

Двубоят остава по програма на 22 септември (сряда) от 16 часа. Първоначално Хебър обяви “вход свободен” за сблъсъка, но при наложилата се промяна има вероятност да бъдат пуснати билети в продажба.

Ето какво гласи съобщението от страницата “Фен Клуб Хебър” в социалните мрежи:

“Жалко за всички, които имаха очаквания за празник в Пазарджик. В интервю с Николай Митов по-рано бе споменат терена, като той взе отношение и по темата за лошото му състояние: “Аз искам най-много от всички да играем на хубав терен, но към момента това е реалността и не можем да направим нищо за да го върнем толкова бързо до перфектното му състояние, в което беше през пролетта".

Без значение състоянието на терена обаче, това решение лишава Хебър от предимството да бъде домакин, а известна част от публиката да наблюдава срещата на живо. Бихме призовали да се извлекат поуки от това фиаско, но няма смисъл, защото призивите ще останат глас в пустиня!”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    4 2 Отговор
    И тук е ясно всичко. Защо не ги играете направо на Армията....или по-добре на Панчарево ? Така или иначе да не се харчат панчаревци за едба тренировка. Пълен смях. Пак позор с марка цеца - етрополска от лойч. Пак позор. 5 на 1 от дълбоките резерви на Рома. Дето тереб са виждаки само ба требировка с втория отбор. Позор. Сега и хебър хвърлиха кърпата. Онзи ден Враца...кой е на ред сега ? Позор пак с марката цеца....