Last news in Fakti

21 Септември, 2021 13:53 1 168 0

Има дата за старта на баскетболното ни първенство

  • нбл-
  • старт на сезона-
  • левски лукойл-
  • бк левски-
  • рилски спортист-
  • бк рилски спортист

Преди официалния старт на НБЛ ни чака голям сблъсък между Левски и Рилски спортист

Има дата за старта на баскетболното ни първенство - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

От НБЛ официално потвърдиха, че този сезон ще започне със сблъсък за Суперкупата на България.

Двубоят, който преди официалния старт на сезона в елитното мъжко първенство среща шампиона от миналата година и носителя на efbet Купата на България, ще се проведе на 4 октомври. Домакин на срещата ще е зала „Универсиада“ в София.

Така седмицата, в която ще започне редовният сезон 2021/2022, ще стартира ударно с мач между Левски и Рилски спортист. Срещата е с начален час 19:00 и ще бъде излъчена пряко по Макс Спорт.

За съжаление, както е вече известно, във връзка с епидемичната обстановка и в съответствие със заповедите на министрите на здравеопазването от 2 септември и на младежта и спорта от 10 септември, публика в залата няма да се допуска. Сезонът в НБЛ ще започне на 9 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА